Jump to content
Naimisiin.info

tytyli

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    oulu

tytyli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli pienet häät, ja kaason nimeäminenkin oli melkeinpä pelkkä "muodollisuus" koska en sellaista juurikaan itse häissä tarvinnut. Aluksi olisin halunnut siksi nimelliseksi kaasoksi erään ystäväni jonka olen tuntenut jo tosi pitkään ja jonka kans olen aikoinani paljonkin viettänyt aikaa MUTTA hommassa kävi niin että kun rupesin puhuun polttareista, että en todellakaan halua mitään rymyämispolttareita, enkä varsinkaan mitään sellaista jossa joudun esiintymään tai nolaamaan itseni jotenkin, varsinkin kun kärsin paniikkihäiriöstä, niin siitäpä se sit lähti.. Tämä ns. kaaso kun oli sitä mieltä että minulta ei edes kysytä, keitä polttareihini kutsutaan/mitä ohjelmaa polttarit sisältää yms yms. No jonkin aikaa mietittyäni sanoin sitten ko.henkilölle että haluan siinä tapauksessa vaihtaa kaasoa, ja uuden kaason kans sit sovittiin että päätän itse keitä kutsun polttareihin,ja myös kutsuin heidät itse, ja ohjelmasta sovittiin pääpiirteet niin että uskalsin luottaa siihen että mitään nolausjuttuja ei polttareihin tule.. Polttarit oli loppupeleissä tosi kivat, ja "alkuperäinen kaasokin" sai kutsun, pienen neuvottelun jälkeen=)
  2. meillä hääpäivä on perjantai, ja käymme vihkiytymässä maistraatissa jo puolen päivän aikoihin, plus sitten hääkuvissa yms sen jälkeen.. juhlapaikalle menemme sitten odottelemaan ja vieraille on kutsussa mainittu juhlien alkavan klo 18.00 joten otamme vieraat vastaan juhlapaikalla ja siinä otamme onnittelut vastaan kaikilta ja kun viimeiset vieraat on tullut niin menemme omille paikoilemme istumaan ja rupeamme nauttimaan pöydän antimista..
  3. tytyli

    Ouluttaret 3

    täälläkin ois yksi oulutar menossa naimisiin kesäkuun lopussa tänä vuonna (eli ei oo enää kolmea kuukauttakaan=)) . Juhlapaikka on Pateniemen Suvikulma, pienet sukulaishäät tulossa, kavereiden kanssa juhlitaan sitten seuraavana päivänä kotosalla grillaillen ja boolia nauttien=))
  4. meidän häiden persoonallisin juttu tulee olemaan siinä että me kun ei tanssita häävalssia tai häätanssia ollenkaan niin isäni ja kummitätini mies soittavat meille häävalssin huuliharpulla ja saksofonilla (ovat tosi hyviä soittamaan) ja vain kuuntelemme ne kappaleet
×
×
  • Create New...