Jump to content
Naimisiin.info

2010 thaimaassa

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

2010 thaimaassa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Moikka me päätettinkin mennä koh lantalla, koska se on tosi rauhallinen paikka. Ao nang on kuulemma niin täynnä suomalaisia jo että joka puolella kuulee vaan suomea... Koh lanta ei oo vielä niin paha. Käytiin siellä reilu vuos sitten ja tosiaan ens maaliskuussa nyt pidetään häät siellä. Löysin sellasen firman ku travel insight ja sitä vetää ruotsalainen nainen, jolla on suomalainen mies. Ne osaa hyvin ottaa huomioon länsimaisen maun tässä on niitten sivut: http://www.travelinsight.net/, sivut on vaan ruotsiks, mutta laitoin sit vaan sinne mailia ja englanniks ollaan hoidettu asioita ja oikein hyvin menny. toi koh lanta vois teillekin toimia. riippuen budjetista, mutta sieltä löytyy tosi kivoja paikkoja:) noista paperitöistä niin saan koko ajan eri infoa, joten en oo varma miten ne nyt oikeesti menee ja ei olla vielä varmoja että hoidetaanko eka vihkiminen maistraatissa ja sit ei tarttis muita papereit hoidella, mutta katotaan nyt vielä... tsemppiä järjestelyihin!
  2. Siellä krabilla on sellanen norjalainen nainen, joka järkkää häitä. Ollaan sen kanssa viestitelty ja se vaikuttaa tosi hyvältä!! tässä tiedot: Krabi - Spesialisten Co. Ltd www.krabi-spesialisten.com www.wedding-in-thailand.com niitten kautta saa aika nopeesti tehtyä,ellei oo jo varattu tolle ajalle. toinen firma oli phuket discovery ja ne hoitaa tuolla krabilla kanssa häitä.kokeile niitä tai ainakin voit saada hyviä vinkkejä aika moni hotelli tosin voi järjestää hotellin kohdalle rannalle sen tilaisuuden joten voi suoraan eri hotelleistakin kysyö:)tsemppiä! ois kiva kuulla jälkikäteen että miten meni:)ollaan nimittäin ens vuonna tulossa perässä
  3. hei oisin kysyny sulta että missä aiotte suomessa pitää cocktailbileet?koska meillä on sama suunnitelma kun ollaan menty naimisiin thaimaassa niin pitää muille bileet suomessa ja ollaan mietitty eri vaihtoehtoja...
  4. lähinnä koristeluista:)löysin joo jotain netistä muualta, mutta olis kiva nähä jos jollain on omia kuvia:)
  5. Onko kellään kuvia rantahäistä? Olemme itse menossa rannalla ja olisi kiva saada ideoita:)
  6. Me kanssa päätettiin mennä Krabilla:) miten ootte hoitamassa häät? me ollaan pyydetty tarjous phuket discoveryltä, koska ne pystyy järkkää Krabille hääseremonian tai sitten jos löydetään joku sellanen hotelli, että siinä hotellin kohdalla rannalla vois seremonian hoitaa niin sekin olis hyvä. Mutta katotaan nyt miten hoituu parhaiten. Me kun mennään vasta 2010, joten monet hinnat ei oo vielä sinne asti tiedossa. Millois te ootte menossa? Ootteko kutsumassa paljon vieraita sinne mukaan?
  7. Moikka, eli jos haluatte mennä virallisesti naimisiin thaimaassa niin pitää mennä bangkokin kautta, mutta ymmärsin että jos meette suomessa maistraatissa niin sitten siellä on vaan se " siunaaminen" tms. Me varmaan päädytään tuohon ratkaisuun:) sitä en tiedä miten se toimii jos meette virallisesti vasta jälkikäteen, mutta uskoisin että aika samallalailla. Missä päin olitte aatellut mennä naimisiin?
  8. Moikka,olemme suunnittelemassa häitä thaimaassa rannalla auringonlaskun aikaan 2010 alkuvuodesta. Nyt olemme miettimässä että ensinnäkin missä siellä kannattaisi ne järjestää. Pattaya on laskuista ulkona;) onko hyviä ideoita?kokemuksia? olisi tosi kiva kuulla, missä on homma toiminut hyvin ja missä ei. Meillä tulee varmaan noin 40 vierasta mukaan, joten olisi hyvä että hotelli olisi esim suht lähellä tuota juhlapaikkaa. Minkälaisia vihkimisiä olette käyttäneet? löysin tuolta eri nettisivuilta eri vaihtoehtoja, mutta ei osata päättää Muutenkin kaikki mahdolliset käytännön vinkit otetaan vastaan. Olisin myös tarvinnut lisätietoa, että onko siinä tulossa jonkunlainen paperisota vai ei...oon tuolta aiemmin lukenut hieman erilaisia vastauksia. Mietittiin että mentäis suomessa maistraatissa etukäteen kuitenkin...Kiitos jo etukäteen avusta!!!
×
×
  • Create New...