Jump to content
Naimisiin.info

2010 thaimaassa

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by 2010 thaimaassa

  1. Täällä yksi pari lisää. :) Meillä olisi ainakin alustavasti tarkoitus hoitaa koko hässäkkä Thaimaassa, eli jos olen oikein ymmärtänyt, niin se tarkoittaisi paperitöitä ja pistäytymistä Bangkokissa matkan aluksi? Sormuksia vaihdetaan sitten rannalla, kiinnostaisi löytää paikka, jossa on rauhallista eikä mielellään tolkuttomasti lapsiperheitä, ettei tarvitse herätä melskaukseen heti aamusta. ;) Krabi on tällä hetkellä aika vahvana ykkösenä.

    Niin, ja tosiaan kaikki on vielä alkutekijöissään, kun ollaan menossa naimisiin vasta syksyllä 2011. ;)

    Moikka

    me päätettinkin mennä koh lantalla, koska se on tosi rauhallinen paikka. Ao nang on kuulemma niin täynnä suomalaisia jo että joka puolella kuulee vaan suomea... Koh lanta ei oo vielä niin paha. Käytiin siellä reilu vuos sitten ja tosiaan ens maaliskuussa nyt pidetään häät siellä. Löysin sellasen firman ku travel insight ja sitä vetää ruotsalainen nainen, jolla on suomalainen mies. Ne osaa hyvin ottaa huomioon länsimaisen maun :) tässä on niitten sivut: http://www.travelinsight.net/, sivut on vaan ruotsiks, mutta laitoin sit vaan sinne mailia ja englanniks ollaan hoidettu asioita ja oikein hyvin menny.

    toi koh lanta vois teillekin toimia. riippuen budjetista, mutta sieltä löytyy tosi kivoja paikkoja:)

    noista paperitöistä niin saan koko ajan eri infoa, joten en oo varma miten ne nyt oikeesti menee ja ei olla vielä varmoja että hoidetaanko eka vihkiminen maistraatissa ja sit ei tarttis muita papereit hoidella, mutta katotaan nyt vielä...

    tsemppiä järjestelyihin!

  2. Meillä on häät Ao Nangissa 11.3.2009. Vieraita tulee 14 ja tarvitsisimme pikaisesti vinkkejä hyvistä hääjuhlapaikoista!? Itse seremonia meillä on rannalla auringon laskiessa. Oltiin jo varaamassa juhlapaikkaa hotelli Krabi Resortista, mutta valitettavasti he ehtivät buukata kyseiselle päivälle toisen tapahtuman, kun olimme varauksen kanssa hitaita... Paikan pitäisi olla sellainen, että meille voidaan "eristää" erillinen rauhallinen tila, mielellään ulkoa. Oisko kenelläkään ehdotuksia sopivaksi paikaksi? Ajateltiin kyllä, että jos mitään sopivaa vaihtoehtoa ei tule, niin meillä on kolmisen päivää saapumisesta aikaa järjestää juhlapaikka, vähän koristelua sinne ja ruokaa sekä juomaa. Mut mieluummin tietenkin varmistaisi nämä asiat ennen matkalle lähtöä, ettei tarvis kovasti ressata..

    Siellä krabilla on sellanen norjalainen nainen, joka järkkää häitä. Ollaan sen kanssa viestitelty ja se vaikuttaa tosi hyvältä!! tässä tiedot:

    Krabi - Spesialisten Co. Ltd

    www.krabi-spesialisten.com

    www.wedding-in-thailand.com

    niitten kautta saa aika nopeesti tehtyä,ellei oo jo varattu tolle ajalle.

    toinen firma oli phuket discovery ja ne hoitaa tuolla krabilla kanssa häitä.kokeile niitä tai ainakin voit saada hyviä vinkkejä:)

    aika moni hotelli tosin voi järjestää hotellin kohdalle rannalle sen tilaisuuden joten voi suoraan eri hotelleistakin kysyö:)tsemppiä! ois kiva kuulla jälkikäteen että miten meni:)ollaan nimittäin ens vuonna tulossa perässä:)

  3. Me kanssa päätettiin mennä Krabilla:) miten ootte hoitamassa häät? me ollaan pyydetty tarjous phuket discoveryltä, koska ne pystyy järkkää Krabille hääseremonian tai sitten jos löydetään joku sellanen hotelli, että siinä hotellin kohdalla rannalla vois seremonian hoitaa niin sekin olis hyvä. Mutta katotaan nyt miten hoituu parhaiten. Me kun mennään vasta 2010, joten monet hinnat ei oo vielä sinne asti tiedossa. Millois te ootte menossa?

    Ootteko kutsumassa paljon vieraita sinne mukaan?

  4. Kysynpä minäkin, kun en aiemmilta sivuilta löytänyt vastausta. Eli tarkoitus olisi mennä naimisiin Thaimaassa (luultavasti, tai jos mieli vielä muuttuu niin sit SUomessa), no kuitenkin. Eli viahtoehtoina on kai mennä ennen tai jälkeen maistraatissa virallisesti naimisiin. Virallisesti ei siis olisi tarkoitus Thaimaassa mennä, jos sen voi tehdä vain Bangkokissa. Mutta mitä te tarkoitatte tuolla paperisodalla? Miten se eroo jos on jo mennyt Suomessa maistraatissa naimisiin, tai sitten puolestaan jos se on tarkoitus hoitaa vasta Thaimaasta tulon jälkeen?

    Moikka,

    eli jos haluatte mennä virallisesti naimisiin thaimaassa niin pitää mennä bangkokin kautta, mutta ymmärsin että jos meette suomessa maistraatissa niin sitten siellä on vaan se " siunaaminen" tms. Me varmaan päädytään tuohon ratkaisuun:) sitä en tiedä miten se toimii jos meette virallisesti vasta jälkikäteen, mutta uskoisin että aika samallalailla. Missä päin olitte aatellut mennä naimisiin?

  5. Moikka,olemme suunnittelemassa häitä thaimaassa rannalla auringonlaskun aikaan 2010 alkuvuodesta. Nyt olemme miettimässä että ensinnäkin missä siellä kannattaisi ne järjestää. Pattaya on laskuista ulkona;) onko hyviä ideoita?kokemuksia? olisi tosi kiva kuulla, missä on homma toiminut hyvin ja missä ei. Meillä tulee varmaan noin 40 vierasta mukaan, joten olisi hyvä että hotelli olisi esim suht lähellä tuota juhlapaikkaa. Minkälaisia vihkimisiä olette käyttäneet? löysin tuolta eri nettisivuilta eri vaihtoehtoja, mutta ei osata päättää:) Muutenkin kaikki mahdolliset käytännön vinkit otetaan vastaan. Olisin myös tarvinnut lisätietoa, että onko siinä tulossa jonkunlainen paperisota vai ei...oon tuolta aiemmin lukenut hieman erilaisia vastauksia. Mietittiin että mentäis suomessa maistraatissa etukäteen kuitenkin...Kiitos jo etukäteen avusta!!!:)

×
×
  • Create New...