Jump to content
Naimisiin.info

Chan

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Chan's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Chan

    Kihlajaiset?

    Periaatteessa kihlajaismatkana voisi pitää ulkomaan matkaa, jolla ostimme sormukset. Päätimme kuitenkin toisena "romanttisempana" tilaisuutena varsinaisesti kihlautua. Vietimme koko päivän kihlajaismielin ja seuraavana päivänä soittelin lähisukulaisilleni ja lähimmille ystävilleni (vanhemmat tiesivät jo). Ystävieni ehdotuksesta päätin sitten järjestää seuraavana viikonloppuna heille kihlajaisjuhlat, vaikka itse olin ajatellut ettei se kuulu asiaan ja on vain harvojen harjoittama tapa. Kihlajaiset ovat mielestäni kuitenkin enemmän kahdenkeskinen juhla ja tapahtuma. Häät ovat sitten suuri perhejuhla, johon kaikki osallistuvat. Ajattelin että kihlajaisjuhlana menisimme porukalla minun ja kihlattuni lempiravintolaan, jossa myös illastimme kihlautumispäivänä. Sitten tarjoilisimme kotona kakkua ja herkkuja ja viettäisimme iltaa. En usko että vanhempani tai tulevat appivanhempani ovat järjestämässä mitään juhlallisuutta kun tulemme käymään.
  2. Ei vielä valitettavasti yhdistelmää. Tuossa eilen sormeeni saama kihla.
  3. Chan

    Kihlojen hinnat

    Ostimme Thaimaasta kaksi valkokultaista sormusta, joista toisessa on 0,09 ct timantti yhteensä 350 euroa. Sen lisäksi että sormukset ovat muutenkin Thaimaassa halvempia niin oli myös alennusmyynnit meneillään.
  4. Chan

    Suku on pahin/ko?

    Äiti olisi toivonut että olisin odottanut että olisin täyttänyt 20 (mikä olisi tapahtunut 1,5 kk jälkeen) vaikka olemme vakaasti ja määrätietoisesti seurustelleet 3,5 vuotta, joista 1,5 yhdessä. Vanhempani eivät ole muutenkaan sellaisia, joilta yhtäkkinen ilostuminen onnistuu luonnostaan, joten en ollut yllättynyt tai loukkaantunut. Toivon vain heidän puolesta että oppisivat olemaan iloisempia ja hyväksyvämpiä.
×
×
  • Create New...