ChasingHarryWinston

Aktiivijäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä ChasingHarryWinston

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Minä kävin myös Glossilla (Helsingissä), minulle tehtiin kevytvalkaisu. Kulmahampaista lähti jopa 5, etuhampaista 2 astetta ja todellakin kaikki kahvi- tms. tahrat lähtivät, hampaat ovat tasaisen valkoiset olematta luonnottomat (tosin oma hammasluunikin on valkoinen). Täysin kivuton, yhden kerran vihlaisi valotuksen jälkeen ja sekin taisi johtua siitä, että yhden hampaan kiille on haljennut narskutuksen yhteydessä vuosia sitten. Hintakin oli edullinen verrattuna moniin muihin, 85 euroa (plussakortilla) ja kevytvalkaisu voidaan uusia keväällä häitä odotellessa. Suuhygienisti oli todella mukava ja selosti koko ajan mitä tehdään. En voi muuta kuin suositella lämpimästi!
  2. Komppaan. Suokolla on loistavaa, persoonallista palvelua ja asiakkaan palvelemiseen varataan oikeasti aikaa. Me hankimme minulle timanttikihlasormuksen teetettynä, ja saimme samaan hintaan rautaisannoksen timanttitietoutta! Itse sormus valmistui ajallaan ja oli juuri sitä mitä sovittiin. Miehelle sormus löytyi Westerbackalta Helsingistä, kun halusimme Georg Jensenin Fusion -sormuksen. Ja ei, kukaan ei ole vielä ehtinyt valittamaan siitä, että meidän sormuksemme eivät ole (i) samanlaisia (ii) perinteisiä rinkuloita. Mielestäni asian kommentointi ei ole lainkaan myyjien asia, eivät kaikki halua sitä perinteistä kahden millin rinkulaa. Suosittelen Iiroa ja kumppaneita sekä Westerbackaa oikein lämpimästi!
  3. Ajattelin siirtää kihlan vihkimisen ajaksi oikeaan käteen, vaikka sormukset tulevatkin myöhemmin olemaan samassa sormessa. Siirrän vihkisormuksen sitten kihlan alle, mutta hääpäivänä se saa loistaa yksinään!
  4. Sovimme yhdessä päivän, ja valitsimme myös sormukset yhdessä niin tuli molemmille mieleiset. Sulhanen sai päättää kosinnan tavan, paikan ja ajan näissä rajoissa. Kosinta tuli heti aikaisin jouluaattoaamuna, sain herätä maistelemaan samppanjaa sängyssä. Sormus oli lasin pohjalla. Romanttista, vaikka ei mikään yllätys!
  5. Ohhoh, enpäs olisi uskonut puvun aiheuttavan noin paljon keskustelua kun sen tänne laitoin... Mielenkiintoista! Kiitos ensinnäkin kaikille kommenteista! Itse en ole sen kummemmin noita kellotuksia edes miettinyt (omat ompelijantaidot kun rajoittuvat lähinnä lahkeiden lyhentämiseen ja nappien ompelemiseen), mutta omasta mielestäni alkuperäinenkin puku näyttää kampanjakuvaan verrattuna hyvin erilaiselta kun se on liikkeessä, kuten tuossa runway-kuvassa hieman näkyykin. VW:n sivulla olevassa videopätkässä nuo kellotukset näyttävät vielä liikkuvimmilta. Eron näkee ainakin joten kuten noista kuvista (vasemmalla siis kampanjakuva, keskellä runway ja oikealla teetetty versio): En tosiaan hakenut "täydellistä" kopiota (esimerkiksi tuo ruusuke jäi heti alussa pois suunnitelmista; laahus samoin piteni). Puvun malli, materiaali ja idea vain olivat juurikin sitä mitä etsin; sovittamani valmispuvut eivät jotenkin vain tuntuneet omilta, vaikka hyvin kauniita olivatkin. Toteutuksessa mallina oli enemmänkin tuo kampanjakuva; haimme siis hyvin istuvaa ja yksinkertaistettua merenneitopukua, ei niinkään alkuperäisen puvun "liikkuvuutta". Ja mielestäni valmis puku on kampanjakuvaan verraten onnistunut. MUTTA korostan edelleen, että en tiedä ompelemisesta mitään. Minulle riittää se, että puku miellyttää omaa ja sulhasen silmää! Ja todettakoon vielä, että allekirjoittanutkin on puvun sovituskuvissa parisen kiloa liian pyöreä; asia korjataan kyllä ennen häitä ! Tämä välihuomautuksena; jatkakaa toki keskustelua, muiden mielipiteitä on kiinnostavaa kuulla suuntaan ja toiseen (esimerkiksi laahuksen kohtalo on yhä mietinnän alla. Puvun ei ollut tarkoituskaan olla kovin tavanomainen morsiuspuku (ainakaan verrattuna niihin, joita itse sovittelin), joten se jakaa varmasti mielipiteitä. Toisen unelma on toisen kauhistus!
  6. ... ja tässä kavennuksen jälkeen:
  7. Kihlassa 0,72ct (keskuskivi) + 2x0,09 ct, eli yhteensä 0,89 ct. Vihkiin tulee luultavasti joko 7x0,06ct tai 7x0,07ct, yhteensä joko 0,42ct tai 0,49 ct.
  8. Upea sormus, taitaa olla Tiffanyn Novo? Tiffanyn mallit ovat todella ajattomia ja klassisia, omakin sormus suunniteltiin Tiffanyn ja Bvlgarin mallin mukaan. Ja Suomessa varmasti hieman erilaisia . Minäkin haluaisin tietää valitsemasi (cushion)keskuskiven koon. Vihkiä valitessa kannattaa tällaisen mallin kohdalla miettiä, haluaako pitää kihlaa ja vihkiä samassa sormessa vai siirtääkö kihlan oikeaan sormeen. Olen miettinyt itse samaa, ja tullut siihen tulokseen että samaan sormeen tulevat molemmat ja että istutus on tarpeeksi korkea siihen, että istuvat hyvin vierekkäin. Tuossakin mallissa istutus on varmaan niin korkea, ettei vihkiin tarvitse jättää "koloa", vaikka sormukset tulisivatkin samaan sormeen. Novo-sarjan eternity ring olisi tietysti toimiva valinta, mutta onko se liian itsestäänselvä?
  9. Ihastuin tähän pukuun ivoryna (Vera Wang, FW08, kuvassa siis täysin valkoisena) heti sen nähtyäni, eikä mikään muu malli tuntunut sen jälkeen oikealta. Merenneitolinja vain on suosikkini. Puku tehtiin siis tämän kuvan ja puvun kampanjakuvan perusteella, tietysti pienoisin muutoksin: Tässä valmis puku, joka toteuttaa idean juuri haluamallani tavalla. Tässä puku on vielä viimeistä kaventamista vailla, 1. sovituksessa: Puvun teettämiseen meni noin 4 kuukautta, viimeistelyn jälkeen yhteensä 5 kk (sanoin, ettei se ole niin päivän päälle, kun häihinkin on reilusti aikaa; ei ole niin kuukauden päälle). Mitään ongelmia ei ollut, vaan kaikki sujui loistavasti. Pukua pitää hieman kaventaa, jotta merenneitolinja tulisi voimakkaammin esiin, mutta sitten se on täydellinen. Mieluummin tietysti näin, kuin että olisivat tehneet liian naftin! Tamperen Morsiusgalleria teki täyden kympin arvoista työtä. Ymmärsivät idean täysin ja kuuntelivat toiveitani. Suosittelen varaamaan aikaa puvun teettämiselle niin, ettei sen valmistumisesta ajoissa tarvitse ottaa stressiä!
  10. Meillä sulhanen tiesi puvun mallin alusta alkaen ja oli mukana 1. sovituksessa, ja sai vielä siinä yhteydessä kertoa mielipiteitään ja ehdotuksiaan (olimme liikuttavan yksimielisiä ). Nyt on sitten sovittu, että puku nähdään seuraavan kerran vasta vihkipäivänä, valokuvauksessa ennen vihkimistä siis!
  11. Tulee olemaan luonnonvalkoinen, kokopitkä ja merenneitomallinen hääpuku. Sulhaselle tumma puku. Meillä on vihkiminen juhlapaikalla. On se hääpäivä silti prinsessapäivä vaikka papin sijaan onkin tuomari vihkimässä!
  12. Vihkiksi on sunniteltu tällaista; menee teetettäväksi varmaan puolen vuoden kuluttua. Kyseessä siis baguette-hionta. Linkitetty kuva on osoitteesta www.diamondmatchmaker.com: Hinta jää arviolta välille 1300-1800, riippuen siitä, tuleeko koko- vai puoliallianssina. Vihki tulee tällaisen kihlan rinnalle, eli rivisormuksen kivet tulevat olemaan samaa kokoa kihlan sivukivien kanssa (0,08ct): (kuva näyttää olevan aika keltainen... näyttää hassulta verrattuna ylempään kuvaan!)
  13. Meidän kihlamme maksoivat yhteensä hieman yli 5000 €. Minun sormukseni on teetetty, keskuskivenä 0.72ct:n timantti, materiaali valkokultaa. Miehellä on Georg Jensenin Fusion-sormus samoin valkokultaa. Pysyimme kuitenkin hyvin budjetissa. Ja tarkoitus olisi katsella näitä loppuelämä, kyllästyä tuskin voi...