Jump to content
Naimisiin.info

Hentzu

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Hentzu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. miten maksut hoidatte? pitikö varausmaksu maksaa heti ym??? Varausmaksu 100€ maksettiin ehkä noin kuukauden sisällä varauksesta. Lopulle 530€ jäi enemmän aikaa maksella. Tarkkaan en muista kauanko, koska mies hoitanut nämä maksut.
  2. Juhlintaan ei aikarajaa. Viikonlopun vuokra 630€ alkaa perjantaina ja päättyy sunnuntaina, kun on siivottu paikka luovutuskuntoon.
  3. Me tingitään tästä kuvauksesta... luotetaan veljeni taitoihin, koska harrastaa valokuvausta ja opiskelee mainosalaa. Eli on jonkin verran lukenutkin valokuvauksesta. Täytynee jollain muistaa veljeä tästä palveluksesta
  4. Uskallan jättää suunnitelmat miehelle ja sitä olen alusta asti toivonutkin. Ilmoitin miehelleni heti, että saa miettiä häämatkan itsekseen ja minulle ei tarvitse puhua mitään. Tietysti osallistun suunnitteluun, jos mieheni sitä haluaa. Toistaiseksi ei ole mitään kysellyt, vaikka enää neljä kuukautta häihin. Tuntuupa se lyhyeltä ajalta, kun sen nyt kirjoitti tänne aikaisemmin en ole edes ajatellut sen olevan niin lähellä.
  5. Tuottaa yllättävän suurta pään vaivaa yksi lahjalistan tekeminen. Päädyttiin laittamaan lahjalista kutsun mukana, koska vieraat tulevat ympäri suomen. Kaaso saa huolehdittavakseen listan seurannan. Vieraat ilmoittelevat kaasolle millä listan toiveesta haluaa meitä ilahduttaa, jos haluavat ilahduttaa. Tietenkään ei odoteta kaikkien ostavan sitä kalleinta ja arvokkainta. Lahjatoiveiden hintahaarukka on siis laaja. Se mitä lista sisältää onkin toinen juttu... todennäköisesti toiveena on keräämäämme Pentikin-astiasarjaa, mariskooleja, kivi-kynttilälyhtyjä, koirien hoitoviikonloppu, lautapeli. Itse suosin ainakin lahjan antamista sekä saamista tavarana, koska raha saattaa mennä mihin meneekin. Tavarat ovat kuitenkin ikuisia muistoja. En tietenkään pahastu, jos saamme lahjaksi rahaa. Onhan rahalle aina käyttöä.
  6. Meile tulossa vieraita n.80. Istumajärjestys mietinnässä. Laittaako neljä pitkää pöytää vai poikittain useampia. Väreinä meillä tulee olemaan vaalea ja punainen. Ensin ajateltiin vihreää, mutta tilaan taitanee sopia paremmin tummanpunainen. Häitä tanssitaan jo toukokuussa . Vielä ei onneksi mitään stressiä tullut, mutta eiköhän sekin pian ala tulemaan...
×
×
  • Create New...