Jump to content
Naimisiin.info

Gilda

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Gilda's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kohta tietää, kun kerta juuri äsken tänne löysin!
  2. Itse en laittaisi: - liian lyhyttä - liian paljastavaa - erikoisen väristä (muut kuin valkoinen-beige) - liian "isoa" kermakakkua
  3. Söpöjä kaiverruksia teillä. Meillä mies halusi omaan kihlasormukseensa "nimi sydän nimi ja päivämäärä". Minulla on miehen nimi ja päivämäärä.
  4. Sormustakaan ei ole vielä sormessa (vasta sunnuntaina), mutta nyt jo tiedän, että käyttö tulee olemaan ongelmaista tulevan työn suhteen. Täytyypi varmaan hankkia kaulaketju mihin sormukset pujottaa työn ajaksi...
  5. Olen mietiskellyt tuleviin häihin vihkisormusta. Olisi kiva saada joku kimalteleva (=timantti), mutta miehen mielestä se ei ole eettisesti oikein. Nyt mietiskelen korvaavia ideoita...muilla ideoita? Mieheni sisko ideoi oman sormuksensa ja teetti sen kultasepällä.
  6. Gilda

    Kihlojen hinnat

    Me ostettiin kihlasormuksiksi ihan tavanomaiset sileät (pyöristetyt) sormukset. Miehen sormus on tosin valkokultaa ja hieman leveämpi kuin minun. Yhteensä hinnaksi 190 euroa kaiverruksineen.
  7. Minä en käsitä edes puhetta mistään strippareista. Jos tuleva mieheni tällaiseen sortuisi, olisi se kyllä entinen-tuleva mies. Onneksi tunnenkin mieheni niin läpikotaisin, että tiedän hänestä tällaisen olevan erittäin kuvottavaa ja naista (morsianta sekä maksullista naista) halventavaa.
×
×
  • Create New...