nöpsis

Rouva
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

About nöpsis

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Pheebo: Mä sanoisin että toi eka näyttää paremmalta sun päällä.
 2. Täällä on kans yksi kaksipuolisen teipin puolesta puhuja. Mä käytän sitä nykyään melkein kaikissa askarteluissa, on niin kätevä.
 3. Tarkkaan en muista, mutta oisko ollu jotain 1300 euron tienoilla.
 4. Kihloissa on mulla miehen nimi ja päivämäärä ja miehellä mun nimi ja kihlapäivämäärä ja vihkipäivämäärä. Mun vihkisormuksessa : mun nimi (sydän) miehen nimi pvm. Vihkiin oisin halunnut ehkä jonkun tekstin, mutta se ei siihen olisi mahtunut. Juuri ja juuri mahtui toi yllä oleva teksti, koska sormus kokoa 15 ja timantit ja muut sormusmerkinnät vie kirjoitustilaa noin puolet sormuksesta.
 5. Me varattiin omatoimimatka (lennot ja hotelli) noin kolme viikkoa ennen. Ei yleensäkään varailla mitään matkoja monia kuukausia aikaisemmin.
 6. Minäkin olisin alunperin halunnut tuon 40 x 40 servetin, mutta ne olivat niin kalliita että nuukuus iski ja ostin niitä 33 x 33 servetteja ja aivan hyvin kävivät. Kukaan ei oikeesti kiinnitä siihen mitään huomiota. Ja jos välttämättä haluaa 40 x 40 niin minä ainakin näin niitä ihan esim. Prismassa ja Sokoksella. Tietysti jos jotain tietynlaista etsii niin voi olla kiven alla!
 7. Me lähdetään Italiaan, gardajärvelle Pohdimme erilaisia vaihtoehtoja ja tähän nyt sitten päädyttiin, en osaa tarkemmin sanoa että miksi.
 8. Me lähdetään häämatkalle pari kuukautta häiden jälkeen.
 9. Meillä anoppi ja käly keräsi kotiin mennessään seuraavana päivänä, kun sattui olemaan heidän matkansa varrella..
 10. Muuten hyvin, mutta tanssiessa (vaikka se oli siis napilla kiinni ylös nostettuna) astuin aina laahukse päälle...
 11. Passin ja ajokortin kävin uusimassa häistä seuraavan viikon perjantaina (häät siis lauantaina) ja nimi oli siis vajaassa viikossa päivittynyt poliisille. Passin sain viikossa ja ajokortin saaminen vie kolme viikkoa... Pankkikortin (nordea) sain uusittua puhelimessa (kun tunnistaudun verkkopankkitunnuksilla). Nimi ei ollut päivittynyt, mutta puhelimessa oleva setä päivitti sen koneelle. Pankkikortti tais tulla siitä noin viikon päästä kotiin. Liittoon (jyty) päivitin nimen muutoksen netin kautta. En tiedä vielä tuleeko uus kortti automaattisesti vai pitääkö pyytää; en oo kerenny (=jaksanu) soitteleen sinne S-kortin kävin pyytämässä s-pankista. Nimitieto ei ollut päivittynyt sinne ainakaan häiden jälkeisellä viikolla, mutta pankki-täti päivitti sen ihan vaan kun sanoin mikä mun uus nimi on (vaikkei mulla mitään uutta henkkaria ollutkaan....) H&M:lle päivitin netin kautta uuden nimen. Ellokselle se tais päivittyä väestörekisterin kautta (en oo enää ihan varma) kirjastoon muutin myöskin netin kautta. Muut onkin sitten vielä vaiheessa... esim. isännöitsille en oo voinu ilmoittaaa kun se lomailee.
 12. Meillä häistä huomenna kolme viikkoa eikä minkäänlaista todistusta ole tullut
 13. Otin mieheni nimen, koska haluan että meill on sama sukunimi (ja varsinkin jos lapsia tulee, niin haluan että koko perhe kulkee samalla nimellä). Ja miehelle oli tärkeää että otan hänen sukunimensä
 14. Taisin hymyillä ainakin välillä. Mua jännitti niin paljon, että välillä taisin olla aika vakavana...
 15. Siivottiin juhlapaikkaa, mä kävin uimassa sisarusteni kanssa (mies ei pidä uimisesta), avattiin lahjoja, luettiin kortteja, eli ei mitään kummempaa...