Jump to content
Naimisiin.info

Odette

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Odette's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Odette

    Lahjalistat nettiin

    Onko kellään kokemusta tuosta Iltasanomien hääsivukoneesta? Esim. toimiiko lahjalista kuinka luotettavasti? Värkkäsimme sinne sivut, joten toivottavasti toimivat moitteettomasti...
  2. Odette

    Bm:n ja kaason "työt"...

    Mie olen sanonut kaasolleni, että toistaiseksi en keksi muuta hommaa kuin pitää kukkkimppua kirkossa, kaikki muu on ekstraa. Ja henkinen tuki on toki tärkeää myös, etten livistä ennen kirkonmenoja... Mutta: onko kellään kokemusta siitä, että mikä on bestmanin rooli siellä kirkossa, kun kyseessä on avioliiton siunaaminen eikä sormuksia enää vaihdeta kun ne on jo maistraatissa tökätty sormeen? Pönöttääkö se bestman siellä vaan todellakin henkisenä tukena?
  3. Stocmannilta ainakin saa sellaisen pienen käyntikortin kokoisen lapun jossa on lahjalistan nettiosoite, ja siihen samaan oli viime kesänä avioitunut kaverini liittänyt pienellä tarralla lahjatilin numeron, häämatkakassaa hekin kartuttivat. Minusta se oli ihan fiksu. Itse jäin kanssa mietiskelemään tätä tilinumero vai possu ongelmaa... Possu alkoi kuulostaa kivalta vaihtoehdolta, mutta toisaalta on niitäkin lahjan antajia, jotka eivät halua tehdä sitä anonyymisti, vaan tahtovat tehdä tiettäväksi millaisen summan ovat antaneet. Ehkä?
  4. Odette

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Itse en ainakaan haluaisi pitää toisen hääpäiväkaiverruksella varustettuja koruja tai mitään muutakaan, minusta se on mautonta. Se päivähän on tärkeä ja ainutlaatuinen hääparille, mutta ei niinkään kaasolle. Oma kaasoni on vieläpä toiminut monissa häissä kaasona, joten mahtaa hänellä olla jo korurasia pullollaan eri päivämäärillä varustettuja koruja. Koru sinänsä on kiva lahja kiitokseksi, mutta jotenkin en ehkä osaisi valita omalle kaasolleni sopivaa ja mieleistä korua, vaikka hän hyvä ystäväni onkin. Meilläkin yritetään mennä aika pienellä budjetilla ja olen jo luvannut kustantaa kaason kampauksen. Ehkä illanvietto voisi olla meidänkin tapauksessamme toimiva vaihtoehto, voisimme jälkikäteen muistella yhdessä häitä ja juoda kuoharia!
×
×
  • Create New...