Jump to content
Naimisiin.info

Reeta-Leena/Kemia

Ammattilainen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Reeta-Leena/Kemia's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei, Mikä päivä häänne ovat? Meillä on kaksi vapaata päivää kesälle vielä. Olemme pääkaupunkiseudulta mutta tehdään keikkaa myös Tampereelle. Ollaan kaikki nuoria mutta silti ammattilaisia alallamme, musaa on luvassa funkista rockiin ja soulista poppiin. Jos nappaa, meilaa [email protected]
  2. Rakkaus on lahja Jumalan löytyy esimerkiksi Messulauluja -kirjasta, siitä vanhemmasta violetista.
  3. Riippuu vähän kirkon koosta kuuluuko huilu. Isommassa kirkossa kyllä vahvistaisin instrumenttimikillä, ja niillä isommilla kirkoilla on niitä tarjollakin kirkon puolesta.
  4. Kannattaa kysyä ohjelmatoimistoilta, ne usein välittävät juontajia jos ei lähipiiristä löydy Pakko kommentoida ekaa viestiä, että tuskin kuitenkaan kukaan ulkopuolinen ja ammattilainen tai edes "hyvä tyyppi" ihan kulukorvauksilla eli kilsa/ruokapalkalla tulee töihin vieraan ihmisen häihin, joten täytyy olla valmis maksamaan ammattitaidosta. On hassua, että esiintymisen kaltaisen intohimoammatin ollessa kyseessä, odotetaan usein ihmisen tekevän sitä pelkästä omasta halustaan. Tuskin kukaan odottaisi esimerkiksi pitopalvelun henkilökunnalta samaa..
  5. Pakko sanoa että Kulosaaren Casinolla on upea valkoinen flyygeli joka soi kauniisti ja sopii ihan loistavasti taustamusan soittoon tai piano-lauluduolle, niin kätevää kun ei tarvitse roudata omaa soitinta paikalle. Eli hyödyntäkää sitä vieraiden esityksissä yms! Me ollaan oltu juurikin Kemia-duon kanssa tuolla useasti ja merisalin tunnelmaan on sopinut tosi hyvin tollanen lepposampi swing/jazz ja kaikki ikivihreet. Koko bändin kanssa sitten flyygeli jääkin käyttämättä kun menomusassa enemmän syna-meininki.
  6. Reeta-Leena/Kemia

    Disney-valsseja

    Ei ole kolmijakoinen toi kappale, eli valssi ei taivu, mutta häähitaana oikein kaunis biisi jota itsekin oon usein esittänyt (myös lauluna hääparille kirkossa, tietysti ilman niitä alun Timon ja Pumba-sekoiluja )
  7. Jos on perinteinen lyhyt vihkikaava, niin mahdolliset paikat lauluesitykselle ovat seuraavat: - Heti alkumarssin jälkeen (johdantomusiikki-osuus) - Raamatunluvun jälkeen ennen papin vihkipuhetta - Aviopuolisoiden siunaamisen jälkeen (tämä varmasti yleisin paikka) - Isä Meidän rukouksen jälkeen ennen siunausta, Raamatunantoa ja lähettämistä - Lähettämisen jälkeen ennen kuin poistutte lähtömarssilla Morsiusmessussa tietysti vielä paljon enemmän vaihtoehtoja musiikkiesitykselle/virrelle. Lisää tietoa vihkikaavasta löytyy evankeli-luterilaisen kirkon sivuilta www.evl.fi
  8. Reeta-Leena/Kemia

    Disney-valsseja

    En tiedä tarkoitatko samaa, mutta suomeksi Tuhkimo-leffan valssi menee: "jos uskot niin tää muuttuu, öinen haaveesi toteutuu". Itsekin oon aikamoinen Disney-fani, kaikki piirrettyjen biisit ja replat menee ulkoa ja oon paljon disney-biisejä myös esittänyt hääkeikoilla:)
  9. Reeta-Leena/Kemia

    Sieluni kaunis Maria

    Kannattaa käydä osoitteessa www.musicnotes.com kattomassa. En kyllä ole ikinä kuullut tosta suomenkielistä versiota, mutta tuolta osoitteesta saa ainakin ne alkup. nuotit.
  10. Akustisella kitaralla voi oikein hyvin säestää rannalla, jonne ei sää sähköä/pysty roudaamaan akustista pianoa. Myös kannel ja autoharppu ovat hyviä, joskin vähän harvinaisempia (persoonallisia!) säestyssoittimia! Kyllähän pelkkä viulukin toimii, mutta itse kyllä ottaisin joko säestäjän tai vaikka sitten duon (kaksi viulistia, viulu ja alttoviulu, viulu ja sello tai viulu ja huilu) jos välttämättä halutaan jousimusiikkia. Itse olen tehnyt keikkoja tuollaisissa ympäristössä kitaristin kanssa eli akkari+laulu. Vaihtoehtoja on monia!
  11. Itselleni on usein tehty ammattilaisella kiharakampaus esiintymisiä, lehtijuttuja ja musavideoita varten ja yleensä aina max.tunti on mennyt eli ehtii kyllä hyvin!! Usein vielä on saatu meikkikin tehtyä samalla jos on ollu kaks laittajaa tai sit ensin hiukset ja sit meikki (hiukset kannattaa tehdä ensin, koska kuumat muotoiluraudat yms.saavat meikin valumaan ja hikoamaan helposti..mutta rullat voi kyllä pitää päässä meikin teon ajan ja avata vasta sitten). Toki hääkampaukseen pitää varata aina vähän extra-aikaa, että tunnelmaa pysyy rentona ja vältytään paniikilta. Mut no worries, tollasen varsinkin aukinaisen kiharakampauksen saa tosi nopeasti kyhättyä.
  12. Reeta-Leena/Kemia

    Bändi pieniin häihin

    Ilman muuta livemusa on aina piste iin päälle. Nostattaa tunnelmaa ihan eri tavalla. Me olemme usein pienissä häissä soittaneet piano-lauluduolla tai sitten triolla jossa pianon ja laulun lisäksi kontrabasso/akustinen basso. Hyvin on toiminut ja tulee tietysti asiakkaalle myös isoa bändiä edullisemmaksi. Ja voihan sitten myöhemmin soittaa vielä levyltä lisää bilebiisejä!
  13. Hei Isolde, pähkäilysi ei kuulosta ollenkaan huonolta. Mekin ollaan monesti tehty niin, että esimerkiksi pienempään tilaan/intiimiin hääjuhlaan ollaan menty joko piano-lauluduolla tai triolla jossa on pianon ja laulun lisäksi kontrabasso/akustinen basso. Ollaan soitettu valssit ja pari settiä jazzia ja tämän jälkeen myöhemmin illalla on sitten tullut levyltä menevämpää musaa. Toki jos haluaa pysyä kokoajan livemusassa, niin sitten voi tehdä niin että myöhemmin akustinen basso vaihtuu sähköbassoon ja paikalle tulevat myös rumpali ja kitaristi. Mutta tällöin ehkä täytyy pyytää kahta eri kokoonpanoa...esim. itseltäni kyllä irtoaa jazzin/soulin lisäksi kaikenlainen pop/rock/funk-musiikki mut ei ehkä kuitenkaan hevi Mun mielestä bändin vaihtuessa levymusaan tunnelma ei ole koskaan lässähtänyt sillä akustinen musa ja DJ ovat niin eri juttuja etteivät ne mitenkään "kilpaile" keskenään. Sehän on tosi yleistä melkein kaikissa häissä että vielä bändin lopetettua soitetaan levyltä bilebiisejä.
  14. Reeta-Leena/Kemia

    Häätanssi / häähidas

    Kyllä, Mas Que Nada on samba. Se on äärettömän hieno todella nopeana versiona! Löytyy aina meidän bändin keikkasetistä.
  15. Itse olen ollut paikanpäällä kolme kertaa hääkeikalla. Akustiikka on oikein hyvä, myös salin flyygeli soi kauniisti esim. alkumaljojen aikana/ruokailun taustalla. Bändin pitää tuoda oma PA ja monitorit, talon puhemikki-äänentoistoa en laulamiseen suosittele. Mutta näinhän se on melkein joka paikassa. Väkikin mahtui hyvin tanssimaan, tilan pienuudesta huolimatta.
×
×
  • Create New...