Tallu

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Tallu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Meillä oli lastenvirsi 471: Hyvä Jumala kiitän kodista. MInä olisin halunnut vaikka mitä kiitosvirsiä, mutta miestä eivät mahtipontiset virret viehättäneet. Siksi ajattelimme, että jokin sellainen virsi, jonka mahdollisimman moni osaa ja joka on helppo laulaa. Itse olen laulellut virttä 471 lapsesta lähtien.. aika harras se on mutta myös sopivan mittainen. Soi kunniaksi luojan on tosi kaunis samoin se Jumala loi auringon kuun ja järvet ja puut, ihmiset myös... en muista numeroa, mutta kiitosvirsi taitaa olla ja sopii hyvin kesään.
 2. Minä en näistä nyt ole aivan varma, mutta olen ymmärtänyt, että jokaisella paikkakunnalla/kirkolla on omanlaisensa ryijy. Me mietimme aluksi josko pyydämme mieheni kotipaikan ryijyä lahjaksi ja samalla vihkiryijyksi. Se oli kuitenkin mielestäni ruma enkä olisi sellaista kotona käyttänyt. Päätimme sitten käyttää oman kotikirkkoni ryijyä (vaikka en edes muistanut millainen se oli). Yllätykseksemme vanhempani ja sisarukseni tekivät meille kuitenkin oman ryijyn, jonka saimme samalla lahjaksi heiltä. Eli voi siis kai olla oma, mutta kirkoista yleensä löytyy ryijy.
 3. Meille tulee samantyyppinen kuin Mariannellekin. Itse olin ensin avioehtoa vastaan, koin sen juuri epäluottamuslauseena liittoa kohtaan,mutta mieheni suvussa on kurjia esimerkkejä siitä, miten omaisuudenjaossa voi käydä.. ja sukutila mennä ex-vaimolle... yhteiset lapset perivät sen myöhemmin. Todennäköisesti meistä minä olen se mahdollinen suuremman metsänomistaja kuin mieheni tulevaisuudessa, joten kun mieheni tuon järkevästi perusteli, niin minusta se on ihan ok. Erota ei aiota, mutta siis varmuuden varalle.