kuttis

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä kuttis

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Ite pidän kihlaa aina muuten, paitsi käsiä rasvatessa, töissä ja leipoessa. Vihkisormuksen valitsen myös niin että sitä voi ihan normaalisti pitää sormessa.
  2. voi mies parkoja kun on parhaansa yrittänyt, mutta mikään ei riitä.. Itse tiesin kihlautumis päivän ja sormukset valittiin yhdessä. Lähettiin ajelulle mun kotoota, kun mies oli käyny kysymässä luvan. Käytiin ensin syömässä ja sitten mentiin yhden järven rantaan. Vettä sato ja ukko ei polvistunu, kysy vaan että meetkö mun kanssa naimisiin ja laitettiin sormukset sormiin. Tarpeeks romanttisuutta mulle Ja kun vielä tiesin että ukkoa jännittää se, monta kertaa ennen menoa kysyi että pitääks mun sitte oikeen polvistuu sulle. Sanoin että ei tarvi, mä en haluu semmosta yliampuvaa.
  3. meidan kihlat tais olla oikeelta hinnaltaan n. 630 euroo kappale, mutta liikkeessa oli 20% alennus kaikista kihloista niin hinnat tippu 500 euroon kappale.. yhteensa pari euroa yli 1000 e.
  4. janskattaa vaikkei ne viela ihan hetkeen oo.. onneks kaveriporukassa olaan polttareista monesti puhuttu ja tultu siihen tulokseen ettei polttareiden tarkotuksena oo nolata toista vaan pitaa viimesen kerran hauskaa tyttojen kesken.. ihanan kuulosia polttareita teilla!