Morsmaikkuliini

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Morsmaikkuliini

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Häämarsseina Snowman elokuvasta Walking in the air, poismennessä Europen Final Countdown. Häävalssiksi sitten isännän päättämänä perinteisempääkin perinteisempi Akseli ja Elina. Saa nähdä kuinka moni hokaa vitsin tuossa final countdownissa Kylläkin äärimmäisen kaunis ja mahtipontinen kun soitetaan uruilla
 2. Minulla on TUSKIN niin harvinaislaatuinen ongelma.. Siksi ajattelinkin jos täällä olisi vaikka kanssasisaria tai edes ihmisiä kenellä olisi antaa vähän neuvoa.. Katsokaas kun, minulla on tulevissa häissä kolme kaasoa, kaikki aivan ihania ihmisiä ja minulle tärkeitä.. Nyt kun olen tosissani alkanut joitakin hääsuunnitelmia tekemään ja yrittänyt saada kaikki kolme kaasoani saman katon alle jotta voitaisiin puhua järjestelyistä sun muista. Nyt kuitenkin yksi kaasoistani on luonut joka ikinen kerta jonkin sortin esteen kun ehdotan tapaamispäivää, yleensä syynä jokin niin läpinäkyvä että ymmärrän suoraan että jokin on vialla.. (kaaso ei ole töissä eikä omistanut ainakaan ennen kovinkaan ylisosiaalista elämää..) Kuitenkin tämä samainen kaaso haluaa olla pääjärjestäjä polttareissa, mutta miten saan homman toimimaan kun ks. kaaso ei edes halua tavata muita kahta kaasoa?? Ja pitäisikö pitää jonkin sortin varoitusmerkkinä että tämä samainen kaaso on eräälle toiselle morsiammelle muutama vuosi sitten tehnyt oharit, ei halunnut mitään suunnitella, eikä koskaan ehtinyt mihinkään tapaamisiin esim. polttareiden suhteen ja kun toinen kaaso hänelle asiasta huomautti, veti kaaso hirveät herneet eikä lopulta mennyt edes häihin..!! Huolestunko ja olen hiljaa, vai kysynkö suoraan kiinnostaako koko projekti laisinkaan, vai MITÄ MÄ TEEN?? HELp!
 3. Löysin ihan vahingossa vihkisormukseni kun oli tarkoitus vain käydä alustavasti katselemassa Hinta oli enemmän kuin sopiva, joten en voinut olla räpsyttämättä ripsiä isännälle ja tuolla se nyt hyllyssä odottaa ensi helmikuuta Sormus on vielä hieman pieni, kultaseppä ei ollut paikalla joten suurennus ja kirjailu jäi myöhemmälle ajankohdalle.. Elkääkä katsoko kamalia nakkisormia, pientä turvotusta ilmassa
 4. Ihan pidin nyt luojan mielessä enkä päästäny enempää ärräpäitä! Mutta tilitän silti! SIIS: Soitin tänään Kirkkoherrainvirastoon vai mihinse nyt oli, mut kumminkin, oikeaan paikkaan Kyselin ystävällisesti että kun meillä on vihkimispäiväksi kaavailtu 6.2.2010 niin koskas saisin päivän eli kirkon vahvistaa. ARVATKAAS MITÄ ROUVA vastas! "Me otamme varauksia vastaan marraskuun alusta" !!!! No, minä yritin änkyttää että niin kun meillä on HÄÄT HELMIKUUSSA, niin pitäis saada kutsut postiin ulkomaille menemään silloin kolmea kuukautta ennen! Ja tähän se tätönen sitten: "no jos pikkaisen lokakuun puolella soitatte niin voidaan vähän poiketa, mutta meillä on niin hiljaista talvikuukausina, että ei kannata aikaisemmin" ARGH!! Mitä minä tuohon sitten, meinas alkaa semmonen itkupotkuraivari että päätin puhelun... VOIKO NÄIN TEHDÄ OIKEASTI!!!?? Eihän kukaan enään nykypäivänä odota tuonne asti jos häät on suunnitellut, ymmärrän jos naimisiin mennään ex tempore, mutta minä kun olen omasta mielestä juuri sopivalla aika syklillä liikkeellä, niin sit mut lytätään näin! Kiitos, että sain tilittää, tukekaa minua sisko rakkaat
 5. Meillä häät vasta helmikuussa 2010, mutta löysin jo nyt sen THE PUVUN Luultavasti sitten syksyllä lähtee 1LB:lle tilaus minun plus kaasojen puvuista.. Hieman kyllä vielä jännittää ks. firma..
 6. kuulostaa oikein hyvälle Anushka en välttämättä lisäisi mitään, kyllä jokainen löytää tuosta jotain suuhun pantavaa varmasti Meillä tällainen Menu: graavilohiruusukkeet+sitruunakastike savusiika Sillitarjotin Kalkkunaleike kreikkalainensalaatti ja kastike Kanasalaatti tai kinkkusalaatti TAI valdorfinsalaatti kotijuusto Palvattua peuran paistia ja kanttarellikastiketta tilliperunat kasvisgratiini auralla Juomat ja leivät täytekakku (LAKKAKAKKU) kahvi, tee ja mehu menun kokonaishinta n.24€, johon kuuluu kaikki alkumaljojen tarjoilusta aina iltapalan kattamiseen.. (iltapalalla samaa ruokaa..)
 7. Samoin varattiin me ja mun laskelmien jälkeen sulho otti laskelman käteen ja lisäs vielä en kestä jos meidän häistä puhuttais jälkeenpäin, että ainiin, ne oli ne bileet missä loppu ruoka ja juoma kesken.. (mun painajaiset..) Mutta en mä silti ihan mitään örvelö-kännejä keneltäkään toivo.. )
 8. Kamala lukea tätä ketjua kun tuntuu että joka viestistä löytyy jotain mitä TODELLAKIN haluan omiin häihini No, minulla onkin ideana järjestää niin perinteiset suomalaiset (kylläkin talvi) häät kuin mahdollista, alkaen kävelystä isän kanssa alttarille aina takakonttikaljoihin saakka Uskon että juhlista tulee mahtavat, oli perinteitä mukana tai ei, häät on aina hieno juhla!