Jump to content
Naimisiin.info

Tanttu

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tanttu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. *Muoks* Ups! Nyt sekottui kaksi paikkaa... Kommenttini koski Antaverkassa sijaitsevan kurssi- ja leirikeskus Koivupuiston juhlajärjestelyjä....
  2. Laura Voutilaisen Vuoksi sun saa karvat nousemaan pystyyn ja niin sulhasen kuin häävieraatkin taatusti liikuttumaan. Itse ainakin muutuin kaasosta suihkulähteeksi, kun morsian lauloi orkesterin säestyksellä tämän sulholleen.
  3. Tanttu

    Harppu

    Esimerkiksi sello ja viulu yhdessä on varmaan helpompi järjestää kuin harppu ja kuulostaa todella juhlalliselta - ainakin näin oli kirkossa. Mitenkähän tuo herkkä livemusiikki toimii ulkotiloissa, itse kun samanmoista suunnittelen...? Jos on kovin tuulinen sää, käyneekö niin, että takarivi ei kuule mitään...?
  4. Olen kaasona toista kertaa ja molemmilla kerroilla kaasot on itse valinneet ja maksaneet pukunsa. Morsiamet ovat molemmissa tapauksissa esittäneet suuntaa-antavia toiveita, mutta lopullisen valinnan olemme tehneet itse. Hyvin on toiminut! Mikäli morsian vaatii aivan tietynlaista pukeutumista, mielestäni siinä tapauksessa hänen pitäisi myös vähintäänkin osallistua kustannuksiin.
×
×
  • Create New...