Helmimaija

Rouva
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About Helmimaija

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Nurmijärvi
 1. Oi, meillä samanlaiset! En hennonnut vaihtaa, joten nyt yhdistettynä Kultajousen Princess malliston trilogy-sormukseen. Sopii tai ei, siinä se nyt on kaverina
 2. Silkkiruusuja Hobbiksella oli silkkiruusuja ihan superhalvalla. Sieviä etten sanoisi, jos joku sattuu kaipaamaan
 3. Haluan myös suositella Lapin Pesua Kampissa Pukuni helma oli tosiaankin ottanut osumaa voimakkaasti ja oli ihan kamala mutta niinpä se vaan saatiin puhtaaksi. Puvussani oli myös kirjailuja jne. mutta hienosti oli pesty. Ja maksoi vain n. 50 e eli pesutuloksen tasoon nähden ei mielestäni laisinkaan liikaa. Niin ja liikkeessä, josta oman pukuni ostin, suositeltiin tätä pesulaa ja sanoivat, että pesettävät vuokrapukunsa nimenomaan siellä. Kuten ilmeisesti monet Helsingin hääpukuliikkeistä tekevät.
 4. Meillä minun isäni korjasi kyltit aamulenkillä heti seuraavana aamuna pois Minua myös ärsyttää kaikenmaailman lappuset, joita jätetään koko kesäksi roikkumaan tienvieren pylväisiin.
 5. Me emme myöskään hankkineet erikseen mitään huomenlahjoja. Vaan lähdimme hyvillä mielin häitä seuraavana päivänä kylpylälomalle
 6. Meillä luki Ikuisesti Sinun (sama teksti sormuksissa). Ja mies oli tämän omin päin ideoinut, eli oli minulle siis yllätys kirkosta poistuttaessa. Ah - niin romanttista
 7. Minulla on yleensä rillit, mutta hankittuani hajataittoa korjaavat piilarit on maailma ihan muuttunut. Varsinkin kesäisin on kiva käyttää piilareita. Ja huvin vuoksi muulloinkin Joten laitan häihinkin ihan ilman muuta piilarit.
 8. Minulle tulee sukkanauhasukat. Arvon vielä, laitanko valkoiset vai ihonväriset. Ovat miellyttävämmät kuin stay-upit ja vihaan sukkahousuja. Olen yleensä tilannut sukkani täältä Stockings hq kun sieltä tuppaa löytymään paljon kokoja ja vaihtoehtoja. Ja postituskulutkin ovat pienemmät ja toimitusaika nopeampi kuin monissa suomalaisissa kaupoissa...
 9. Pidän kädessä. Kihla ja vihki eivät aivan täydellisesti yhtenäinen kokonaisuus mutta menevät kuitenkin ihan kivasti yhteen. Mutta lähinnä sen takia, että kihla on minulle niin tärkeä, että haluan pitää senkin kädessäni.
 10. Otan miehen nimen. Meillä on yhteinen vauva, joten tuntuu sillä lailla luontevalta olla sitten kaikki samannimisiä Oma sukunimeni on minulle tietysti rakas, mutta miehenkin sukunimi on oikein kaunis ja ehkä vähän samanhenkinen kuin minun "vanha" sukunimeni niin luulen, että opin siihen varmasti nopeasti.
 11. Ikealla on ainakin tämmöinen pellavainen Ikea
 12. Sittenhän on vielä tämä Tapiola Pitäisi mahtua n. 200 hlöä. Ainakin ulkoisesti ihan ok näköinen. En ole käynyt sisällä katsomassa kylläkään.
 13. ^ Eurokankaassa oli ihan perustylli 2 euroa/m, oli jotain 130 leveetä. Jos siitä leikkelis vähän kapeampaa nauhaa...?
 14. Kävin tänään Vantaalla Backaksen puutarhalla, siellä oli koristenauhat (myös lastunauhat) -50% Nauhoja oli jos jonkin värisiä. Sattui löytymään meidän teemaväriäkin niin santsasin sitten vähän joka koossa. Halvin rulla tuli maksamaan jotain 2.95 e/ 25 metriä. Kallein taisi olla kymmenisen euroa sellainen iso rulla satiininauhaa (noin 4,5 cm leveetä) rullassa taisi olla 40 metriä... Lasikiviä oli myös Backasilla, ainakin punaisia, kirkkaita ja olisko ollut sinisiä hintaan 2.95 jos muistan oikein. Samoin Plantagenissa siinä vieressä oli ainakin kirkkaita ja ruskeita lasikiviä. Taisi olla suht samaan hintaan. Muoks. vielä niistä koristenauhoista jankkaan, että itse löysin sellaista missä kulkee ihan ohuen ohuet "rautalangat" nauhan reunoissa niin saa rusetit solmittua siten, että jäävät haluttuun muotoon!
 15. Meille tulee tämmöinen appiukon auto