Zuige

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Zuige

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mulla kengät on jo, pukua ei. Kengät ovat ihanat, Tarsalan juhlakengät: mustaa pitsiä ja strassitimantteja kiiltonahkakorolla. Aikaisemmin olin varma, että en halua valkoista pukua, mutta nyt käytyäni sovittamassa, yksi sellainen on jäänyt mieleen kummittelemaan. Oli mekko minkä värinen tahansa, Tarsalat on jalassa!
  2. Meille on myöskin tulossa siviilivihkiminen. Itse olen vuosia sitten eronnut kirkosta ja tuo puolisko ei ole koskaan kuulunutkaan. En ollut ajatellutkaan, että vihkimistavasta voi tulla noin suuria asioita perheessä ja suvussa. Vanhat tavat vaan taitavat istua tässä yhteiskunnassa todella tiukasti. Nyt kuitenkin ajattelen, että ehkä niitä omiakin sukulaisia pitäisi vähän etukäteen varoitella. Osa suvusta on aika uskonnollista, osa ihan vaan ns. tavan vuoksi kirkkoon kuuluvia, osa kirkosta eronneita. Isoäitini tosiaan päivitteli jo teräksistä kihlasormusta, kun se hänen mielestään pitäisi olla kultainen Vanhemmat ja sisarukset ovat tietoisia valinnasta ja heille tämä on luonnollista. Oikeastaan sulhasen puolella jo se, että järjestää minkäänlaisen hääjuhlan on erikoista. Meillä on siis häät vasta lokakuussa, joten sen vuoksi nää kaikki suunnittelujutut on varsin alkuvaiheessa, eikä ole vielä tullut mietittyä kaikkea niin tarkkaan. Foorumia lukiessa kyllä törmää yllättäviinkin asioihin.. kuten nyt tähän.
  3. Me tahdottiin ehdottomasti terässormukset. Löydettiinkin etsimisen jälkeen sitten yhden kultakaupan loppuunmyynnistä mieluisat ja hintaa tais tulla yhteensä 36e. Samanlaiset tuli, n. 8mm leveät. Itse haluan myös leveän vihkisormuksen, joka saa sitten olla vähän laadukkaampi. Tämä kihlasormus jää sitten silloin tällöin käytettäväksi.
  4. Me päätettiin pitää kihlapäivänä vuosipäivää (ei tartte muistaa niin montaa eri päivämäärää). Minua kyllä kosittiin viikkoa aiemmin, mutta sormukset vaihdettiin vasta vuosipäivän aamuna.
  5. Mulla on kanssa kaasona lapsuudesta asti tuttu hyvä ystävä. Tunnetaan toisemme läpikotaisin ja uskon sen auttavan meidän yhteistyötä. Lisäksi hän on erittäin näppärä organisoimaan sekä uskomaton ideatehdas (en tosin itse jää kovin huonoksi kakkoseksi näissä). Vielä ei olla paljon ehditty juttuja suunnittelemaan, mutta hauskaa siitä tulee.
  6. Me päädyttiin siihen, että maksetaan vihkijä paikan päälle. Sen 200 voi sitte säästää jossakin muussa kohtaa. Naimisiinmenoahan silloin juhlitaan, niin itse toimitus saa tapahtua samana päivänä Meillä on vihkijä varattu syksyksi ja sovittu, että tarkemmat yksityiskohdat sovitaan vasta loppuksesästä. Eli vihkijä kyllä haluaa olla yhteydessä ja sopia asioista. Varatessani puhuin puhelimessa sen henkilön kanssa, joka tulee tuolloin paikalle toimittamaan vihkimisen.
  7. Hei, jos hopeinen kaulakoru ja kultainen sormus ei sinun omaan silmääsi näytä pahalta, niin antaa mennä vaan! Ystävälläni on samassa sormessa kapeat, saman paksuiset sormukset. Toinen on hopeinen ja toinen kultainen. Näyttävät todella hyvältä, vaikka itse en keltakullasta niin välitäkään Oman mielen mukaan!