Jump to content
Naimisiin.info

CaiZu

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Kajaani

CaiZu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. CaiZu

    Häätöppäyksiä?

    Voihan nenä!! näitä on kyllä hauska lukea, varsikin kun morsiot on omiinsa huumorilla suhtautuneet. meillä on häät viikon päästä, ja saapa nähdä... no töppäykset kuitenkin alkoi jo tänään kun käytiin kuullutuksia kuulemassa. mun seurakuntani oli oikein, mutta pappi lukikin sulholle minun entisen seurakunnan nimen (en siihen ole kuulunut 2003 jälkeen! ja sulho ei ikinä!) huumori täytynee ottaa peliin kun ens lauantaina sählätään!
  2. minun sulhoni opiskeli toissakeväänä saksassa. kirjeitse sovittiin että katellaan kihlat sieltä ja mennään kihloihin aprillipäivänä, kun se niin sopivasti sattui sille viikolle. kihlat ostettiin kölnistä päivän etsiskelyn jälkeen ja ne teetettiin kahdessa tunnissa meitä varten kaiverruksilla ja timantteineen. Illalla pantiin ne sitten sormeen kämpillä. Aprillipäivä tuntu meistä hauskalta vaihtoehdolta, kun meiltä ei vielä kihloja odoteltu välimatkan takia. hääpäivä päätettiin vasta seuraavana syksynä. kihlauksen huomasi ekana äippä, joka laski että nyt on pöydälle hiusten värjäyksen ajaksi jätetyissä sormuksissa yksi liikaa. tuli sitten kysymään että mikä tämä on. ensimmäiset kihlajaiskahvit juotiin sitten ilman sulhoa :
  3. Täälläpä ei oo taidettu paljon puhella Kellon nuorisoseurain talosta. Meillä se on ollu varattuna jo vuoden verran. häitä vietetään 27.8.05. vuokra on 600€/vkl :-/, mutta sisältää tilat, pöytäliinat, morsiuskaaren, astiat yms. tilat on hulppeat. kuulemma on 250 hengen häitä vietetty. meille väkeä tulee n.130. tilat ovat siistit. Käytössä on iso juhlasali lavoineen (kaikki vieraat samassa tilassa ), iso keittiö, iso eteistila naulakoineen ja tilavat wc:t. harkitkaapa tätä, jos häänne vaativat!
  4. CaiZu

    Mitä täytekakkuun?

    Kas me tehhään kaikki ruuat ite ja tietenkin siten myös kakut. kerroskakkuun tulee viisi eri kerrosta. jokaiseen kerrokseen käytetään eri marjoja: vadelmaa (mun suosikki), hilloja (siis lakkoja), mansikkaa ja mustikkaa. Ylin "Hääparin kakku", joka säästetään ensimmäiseen hääpäivään tulee vadelmakakku. Saapi kaikki vieraat mieleistään kakkua ja muutenkin siitä tulee mukavan värikäs ja syyskesäinen kokonaisuus.
  5. CaiZu

    Mikä on teidän "laulunne"?

    taitaapi olla neljän ruusun ennen kuolemaa. kultumussukka soitteli minulle sitä viime syksynä kun mulla oli niin stressiä kaikenpuolin ja sitten viime keväällä minä soittelin sitä itselleni ikävissäni, kultu oli saksanmaalla koko kevään :'(.. mutta ah soo, on nyt palannut! biisikin oli jäänyt unholaan, mutta eilen illalla hänpä soitteli sen mulle taas!
×
×
  • Create New...