Jump to content
Naimisiin.info

Eowya

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Eowya's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kansanopistollahan on varmasti ainakin kesäaikaan tarjolla huokeata majoitusta kaukaa tuleville..? Hinnoista en sen tarkemmin tiedä, kuullut vain että eivät paljoa kukkarossa tuntuisi.. Ja juu, juhlasali on eri kuin ruokasali, niistä löytyy kumpaisistakin kuvat kansanopiston sivuilta.
  2. Eowya

    Lahti ja lähialueet

    Oho, ottaako Ristinkirkko vasta noin myöhään varauksia, jos nyt luin oikein että toukokuussa ottavat loppukesästä pidettäviin häihin? Meill häät Salpausselänkirkossa 19.9.2009 ja juhlat Pyrylässä Villähteellä, ihana paikka!
  3. Huonoa palautetta omalta kohdalta Kansanopiston palvelusta. Tilan varaaminen on ollut yksi suuri sotku. Tilasta vastaavia henkilöitä ei ole meinattu tavoittaa ja tämän takia(?) juhlasali on mennyt sivu suun. Kuulemma lähipäivinä joku toinen pariskunta varannut sen, antoivat silti sitä ennen ymmärtää että tila on meidän. Nyt he kuulemma setvivät, että kumpi on tehnyt varauksensa ensin ja tämä toinen pari on ilmeisesti varannut paikan vain katsastusmielessä eli päätöstä ei ole edes vielä tehty. He ovat kuitenkin etusijalla, nyt odottelemme tammikuun loppuun että tuleva rouva käy katsastamassa paikan ja antaa tuomionsa. Vielä tänään sain Kansanopistolta sähköpostin jonka mukaan tila on varattu meille, samaan aikaan sulhaseni sai puhelun, jossa kerrottiin että sähköposti ei pidä paikkaansa, eli tila ei olekaan meidän, ainakaan vielä. En kohta enää tiedä tahdonko koko paikkaa tämän sekaannuksen takia, tuntuu niin pahalta ja itkettää vain. Ehdimme kuitenkin parin päivän ajan tottua ajatukseen että siellä meidän juhlat pidetään.
  4. Eowya

    Kissaviinipullot maljakoiksi

    Vastaan tännekin näistä. Eli kissapulloja (sekä viiniä) saa Virosta oikeastaan ihan sen värisenä kuin tahtoo, siellä ei ole ns. sesonkivärejä niinkuin Suomessa. Eli mars tallinnaan jos rahat sallii. Tosin siellä viinin hintakin on hieman alhaisempi kuin Suomessa.
  5. Eowya

    Teemana kissat

    Kissaviinipulluja saa Virosta usealla erivärillä, viimeksi ostin itselleni kirkkaanpunainen ja mustan, ihanat ovat.. Muita värejä taisi olla mm. vihreä, valkoinen, sininen, keltainen, oranssi.. ja varmaan etsinnällä löytyy nuo turkoosit, lilat jne.. Viini sinällaan on myös ihan juotavaa, melkoisan makeata valkoviiniä, sopii ainakin vähemmän viinejä juovan suuhun.
  6. Eowya

    Hevoskyyti

    Minua kiinnostaisi tuo lupa-asia myös? Olen kerran ollut itse eräänlaisella hevosvaelluksella kaupungissa (teemana näkyvä hevonen, olimme runsain heijastimin ym, vilkkuvaloin varustettu kulkue ) ja tuon vaelluksen oli tarkoitus alunperin käydä myös keskustassa, mutta poliisi kielsi sen. En tiedä johtuiko tuo kielto siitä, että hevosia oli n. 50 ja mukana muutama hyvin nuorikin ratsastaja. Saako hevosella muuten liikkua esim. keskustassa ilman erityslupia?
  7. Itken jo teidän juttuja lukiessa! Apua Miten ikinä selviän hääpäivästä? Ja sama vika että nenä alkaa ihan ensimmäisenä vuotaa solkenaan ja naamasta tulee punalaikukas.. Taitaa olla meikkauksen paikka jo ennen kirkosta ulos kävelemistä :s
  8. Kansanopiston tilavuokrat: tarjoilun kanssa 250e, ilman tarjoilua 450e, ilman tarjoilua kalustamattomana muistaakseni 150e.. Ja tuohon tarjoiluhintaan siis päälle tietty valitsemasi menu.. Kyselin tässä viikolla Kukko-taloa, valitettavasti oli juuri meidän päivänä varattu (kaikki lähiviikonloput olisivat olleet vapaana:( ). Vuokraksi ilmoittuvat 700e. Tila on käytössä koko viikonlopun perjantaista sunnuntaihin. -Minua stressaa juhlapaikka ja TARJOILUT ehdottomasti eniten. Haluaisin itse tehdä ruuat jne, mutta sitten tuleekin astiaongelma jne
  9. Eowya

    Yön biisiä

    Loistavaa, juuri tuota valssia olenkin haeskellut, mutta minkäänmoisilla hakusanoilla en ole sen nimeä saanut tietooni ongittua! Kiitokset
×
×
  • Create New...