keijukainen6

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About keijukainen6

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mauritiuksen kävijät, miten kommentoisitte shoppailumahdollisuuksia? Suosittelut?
 2. nostoa nostoa nuotteja kaipaillaan!
 3. "Ikuinen kiistan aihe": Mauritiuksen sää kesällä? Kommentteja tästä? Meillä matka-ajankohtana olisi heinäkuu ja toiset sanovat, että silloin on kylmä jne..Noh suomalaisena on kyllä tottunut hivenen viileämpiinkin kesäkeleihin. Totta toki se, että silloin on talvikausi meneillään siellä, mutta onko se loppupelissä meidän kesäilmoista kovinkaan poikkeavaa?
 4. Nostetaan vähän ja tiedustellaan onko kukaan löytänyt vaaleanpunaisia lasikiviä mistään???
 5. Kokemuksia ravintoloiden hintapolitiikasta? Suomen tasoa vai halvempaa? All Inclusive on varmasti ihan hyvä vaihtoehto, mutta liekö ihan hintansa väärti ja sitoo olemaan aika paljon sitten hotellilla, puolihoito voisi olla kaikin puolin järkevin vaihtoehto!!!?? Hotellien ravintoloissa on varmasti hieman laitettu hintaa enemmän, mutta ainakin saaren pääkaupungista luulisi löytyvän ravintolavaihtoehtoja enemmänkin ja kenties hinnatkin ovat kohtuullisia?
 6. Löytyiskö tuoreita kommentteja Le Mauricia hotellista? Tai noh kommentteja ylipäätänsä?
 7. Bilteman ruusukaari on oiva hääkaari ja halpa sellainen! Ostin moisen tuossa taannoin, kysyisinkin nyt niiltä, joilla jo on kokemusta kaaren koristelusta, että kuinka paljon kangasta suurin piirtein olette siihen kieputtaneet, ettei tulisi turhaan metritolkulla ostettua?
 8. Nostetaanpas vähäsen! Tuoreita kokemuksia esim. Avilasta?
 9. Kuvia hääkaarista? Vinkkejä koristeluun? Bilteman ruusukaari on kyllä halpa, siihen kivat koristelut niin varmasti näyttäisi hyvältä!
 10. Kuubaan matkaavia??? Tai jo siellä käyneidin tuoreita kokemuksia??? Tuleva mieheni haaveilee tosiaan häämatkasta Kuubaan, yhdistelmä Havanna+Varadero!!! Itseäni hieman epäilyttää...Omat kriteerini ovat, että matkalla pitäisi olla luksusta ja paratiisia ja tuo Havanna ei sitä kyllä tarjoa, tosin muutama päivä kyllä varmasti olisikin ihan ok kaupungissakin! Minkä kautta olette matkojanne varanneet?
 11. Minkä matkatoimiston kautta olette matkojanne varanneet? Onkos ollut pettymyksiä vai voiko suitsuttaa oikein kunnolla????