Jump to content
Naimisiin.info

keijukainen6

Aktiivijäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

keijukainen6's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. keijukainen6

    Mauritius

    Mauritiuksen kävijät, miten kommentoisitte shoppailumahdollisuuksia? Suosittelut?
  2. keijukainen6

    Mauritius

    "Ikuinen kiistan aihe": Mauritiuksen sää kesällä? Kommentteja tästä? Meillä matka-ajankohtana olisi heinäkuu ja toiset sanovat, että silloin on kylmä jne..Noh suomalaisena on kyllä tottunut hivenen viileämpiinkin kesäkeleihin. Totta toki se, että silloin on talvikausi meneillään siellä, mutta onko se loppupelissä meidän kesäilmoista kovinkaan poikkeavaa?
  3. keijukainen6

    Lasikivet

    Nostetaan vähän ja tiedustellaan onko kukaan löytänyt vaaleanpunaisia lasikiviä mistään???
  4. keijukainen6

    Mauritius

    Kokemuksia ravintoloiden hintapolitiikasta? Suomen tasoa vai halvempaa? All Inclusive on varmasti ihan hyvä vaihtoehto, mutta liekö ihan hintansa väärti ja sitoo olemaan aika paljon sitten hotellilla, puolihoito voisi olla kaikin puolin järkevin vaihtoehto!!!?? Hotellien ravintoloissa on varmasti hieman laitettu hintaa enemmän, mutta ainakin saaren pääkaupungista luulisi löytyvän ravintolavaihtoehtoja enemmänkin ja kenties hinnatkin ovat kohtuullisia?
  5. keijukainen6

    Mauritius

    Löytyiskö tuoreita kommentteja Le Mauricia hotellista? Tai noh kommentteja ylipäätänsä?
  6. keijukainen6

    Hääkaari mistä?

    Bilteman ruusukaari on oiva hääkaari ja halpa sellainen! Ostin moisen tuossa taannoin, kysyisinkin nyt niiltä, joilla jo on kokemusta kaaren koristelusta, että kuinka paljon kangasta suurin piirtein olette siihen kieputtaneet, ettei tulisi turhaan metritolkulla ostettua?
  7. keijukainen6

    Curacaon hotellit!

    Nostetaanpas vähäsen! Tuoreita kokemuksia esim. Avilasta?
  8. keijukainen6

    Hääkaari mistä?

    Kuvia hääkaarista? Vinkkejä koristeluun? Bilteman ruusukaari on kyllä halpa, siihen kivat koristelut niin varmasti näyttäisi hyvältä!
  9. keijukainen6

    Kuuba

    Kuubaan matkaavia??? Tai jo siellä käyneidin tuoreita kokemuksia??? Tuleva mieheni haaveilee tosiaan häämatkasta Kuubaan, yhdistelmä Havanna+Varadero!!! Itseäni hieman epäilyttää...Omat kriteerini ovat, että matkalla pitäisi olla luksusta ja paratiisia ja tuo Havanna ei sitä kyllä tarjoa, tosin muutama päivä kyllä varmasti olisikin ihan ok kaupungissakin! Minkä kautta olette matkojanne varanneet?
  10. keijukainen6

    Aruban kokemuksia?

    Minkä matkatoimiston kautta olette matkojanne varanneet? Onkos ollut pettymyksiä vai voiko suitsuttaa oikein kunnolla????
×
×
  • Create New...