Jump to content
Naimisiin.info

krista83

Aktiivijäsen
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

krista83's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. juu ehdottomasti saa nähdä vasta kirkossa ....... jännitystä
  2. Ehkä sun ´Anqu´olisi hyvä vähän kysellä tuosta kakusta sieltä pitopalvelusta , he varmaan osaavat auttaa , ainakin niin luulisin.
  3. `Undo` Kävin Annin Juhlapalvelun sivuilla , sinne oli tullut esite tuosta Salmi - salista , joka valmistuu Helsinkiin.
  4. Kyllä , jos pitää kyseisen juoman mausta , lapset pitää kyllä pommacista.
  5. Hei Undo , En oikein äkkiä huomannut milloin salia tarvit. Minun paras kaverini on menossa naimisiin kesällä 2010 ja hän kertoi , että Salmisaareen meren rannalle valmistuu jopa 200 henk. vetävä sali , saa viedä omat juomat. En tiedä asiasta sen enempää , mutta voit käydä tutustumassa Annin Juhlapalvelujen sivuilla asiaan.
  6. Me luovuttiin tästä karkkibuffetista , joudumme vähän supistamaan vierasmäärää sillätapaa , ettei tule sitten ollenkaan niitä vähän vanhempia lapsia , tuli tilanahtaus. Tulee niin pieniä lapsia etteivät vielä oikein syö noita karkkeja , pitää heille keksiä jotain muuta.
  7. Meillä syödään ensin alkupalat bufeesta , tämän jälkeen tulee uusi kattaus pääruualle sekä lopuksi hääkakkukahvit. Tarjoamme iltapalaksi sitten vain sellaisia piiraita , uskon kyllä niiden riittävän iltapalaksi.
  8. krista83

    Ei istumajärjestystä?

    Ollaan tehty myös istumajärjestys. Molempien suku järkättiin niin , että tutustuvat toisiinsa.
  9. Meidän häät n. 90 henk. , tulee lapsia , mutta ovat 0.5 - 1v. täytyy miettiä mitä heille tarjotaan. Varmaan heillä myös omia eväitä näin pienille , pitää vielä ottaa heidän vanhempiin yhteyttä.
  10. Meille tulee myös baarimestari pitopalvelun kautta , on ensin tarjoilemassa ja jatkaa työpäivää baarimestarin ominaisuudessa.
  11. Me tilataan juomat suoraan alkosta , sieltä lähetetään lasku ,jonka maksamme netin kautta. Pitopalvelu käy hakemassa juomat edellisenä päivänä meidän juhlaa kylmään ja tuovat ruokien mukana juhlapaikalle. Mielestäni hyvin kätevää ja pitopalvelu ei ota tästä mitään lisähintaa.
  12. Sama täällä , vähän niinkuin jo odotettiin , eiköhän jo tänä vuonna.
  13. krista83

    Gardenia (Helsinki)

    Gardenia aivan ihana paikka. Meidän työporukan pikkujouluja on vietetty siellä parikin kertaa. Itse olisin myös Gardenian varannut , mutta meidän budjetille vähän liinan kallis , en ainakaan noissa pikkujouluissa huomannut mitään huonoa tuosta paikasta , paitsi hinta. Pitopalvelun noihin pikkujouluihin hoiti molemmilla kerroilla Annin Juhlapalvelu , Espoosta ja varasimme heidät sitten omiinkin häihin Garlbergin nuorisoseurantalolle.
  14. Meillä nuorin vähän päälle 1v. ja laitamme kaikille lapsille paikkakortit.
  15. Kiitti tiedosta maija maitoparta , onhan se tietysti niin , että parempi kun ainakin riittää. Meillä on tulossa aika monta lapsiperhettä ja varamme kuitenkin heille karkkia jonkin verran + muillekkin.
×
×
  • Create New...