Pilke08

Rouva
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Pilke08

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mä oon Mollan kanssa samoilla linjoilla eli ehdottoman tunnelmallinen paikka syys- ja talvihäihin! Kesähäät viettäisin henk.koht. kyllä jossain ihan muualla...
 2. juu, tuolit on viininpunaiset. Sopii vähän paremmin muuhun tyyliin.
 3. Juu, astiasto on eriparia ja sen takia pyysin pitopalveluilta tarjoukset astiastojen kera. Ainoastaan kuohari ja tavallisia juomalaseja käytettiin Haulitehtaan puolesta. Se oli muuten munkin mielestä outoa ettei siellä ole jätesäkkejä talon puolesta. Pakko oli hakea lähikaupasta ite, kun ei meidän roskat ainakaan mahtuneet niihin muutamaan valmiiksi olleeseen säkkiin. Luulis, että tolla hinnalla vois muutama ylimääräinen jätesäkki irrota talonkin puolesta...
 4. Meillä oli sellanen kahden miehen akustinen duo ja toimi aivan loistavasti ja heidän kaikki soittovehkeet ym mahtui hyvin siihen lavalle! Kaikki kehui kovasti! Voin antaa yksärillä nimenkin, jos kiinnostaa...
 5. Meillä tanssitila oli siinä takan ja uloskäynnin edessä, siirrettiin vaan hääparin pöytä sinne hätäuloskäynnin viereen. Livemusiikista meillä vastasi duo ja ne mahtui hyvin siihen lavalle. Meillä ei tosin ollut sellaiset perinteisen "tanssihäät", mutta en ehkä sellasia tossa tilassa järjestäisikään... Mun mielestä hyvin mahtui bilettämään siinä takanedustalla, vaikka oltiin varauduttu siirtämään enemmänkin pöytiä sivuun silloin myöhemmin illalla. Tätä ei siis tarvinnut tehdä kuitenkaan. Mun mielestä olis varmaan se 80 vierasta aika maksimi tuonne tilaan ja 60-70 vierasta just soppeli.
 6. Meillä oli paikat 70 ihmiselle, mutta silti päädyttiin laittamaan buffetpäytä sinne varastohuoneeseen. Siitä tuli tosi nätti, kun kattoon laitettiin hallaharsoa läpi koko huoneen, siten että ne rumat lamput peittyi. Lisäksi otettiin ne taulut pois ja laitettiin yksi iso oma taulu tilalle, mikä sopi paremmin tunnelmaan. Ja ison vaikutuksen teki tarjoilijoiden erittäin kauniisti kattama buffetpäytä, jolloin niihin kaappirumiluksiin ei edes kiinnittänyt huomiota. Kuvaa siitä tilasta mulla ei vielä ole, mutta kokeilen, jos saisin tähän linkitettyä kuvat siitä salin puolelta... Eli tuossa palkintokaapin edessä olevat pöydät (3kpl) oli 14 hengen pöytiä. Meidän pöytä näkyy tuolla takan edustalla tai oikeestaan vähän sen vieressä ja sitten varastohuoneen puoleisella seinustalla meillä oli 3 pöytää, joista 1 oli 8 hengen ja kaksi oli 10 hengen (tyhjä paikka siinä yhdessä kuvassa oli syöttötuolille varattu. Kaksi syöttötuolia jouduttiin sijoittamaan pitkien pöytien päähän, että saatiin kaikki sopimaan! Toivottavasti näistä olisi jotain hyötyä. Mä voin lisätä kuvan siitä valmiista varastohuoneesta, jos kuvaajaltamme sellainen tulee, mutta mun mielestä isommissa häissä kannattaa ehdottomasti harkita sen huoneen käyttöä buffapöydälle. Juomat meillä oli siinä baaritiskillä sekä siinä kylmäaltaassa ja kahvipöydän pitopalvelu kattoi baaritiskille niin saatiin ruokailun jälkeen varastohuone lasten riehumishuoneeksi!
 7. Mulla on hankalat välit isääni ja mulle vaihtoehdot oli kävellä yksin, sulhasen kanssa tai niin, että kaasot menee edellä ja minä perässä. Päädyin tähän viimeiseen vaihtoehtoon ja se toimi mun mielestäni kyllä hyvin! Mulla olis ollut kans veli tai eno keitä mietin saattajiksi, mutta en taas halunnut loukata isääni tai aiheuttaa ylimääräistä kummastelua sulhasen sukulaisten keskuudessa, kun isäni kumminkin oli häissämme. Niin ja sulhanen halusi odottaa minua alttarilla eli sen takia ei kävelty yhdessä, vaikka olis hän siihen suostunut, jos olisin pyytänyt!
 8. Mäkin oon kyllä sitä mieltä ettei teidän tarvii niitä teinipoikia kutsua... Teidän häät ja te päätätte keitä sinne tulee! Kyllä sun äidin pitäisi se ymmärtää, kun asian näillä tänne kirjoittamillasi perusteilla hänelle selität vielä kerran. Me "jouduttiin" kutsumaan sulhasen äidin avomiehen toinen poika perheineen meidän häihin, kun yllättäen saatiin kutsu heidän häihinsä viime kesänä. Tosin tän miehen toista poikaa sitten ei kutsuttu, koska hän on käyttäytynyt meitä kohtaan tökerösti eikä muutenkaan olla ikinä tekemisissä joitain yksittäisiä sukupäivällisiä lukuunottamatta.
 9. Meilläkin kuvaajalle ja bändille varattiin paikat ja söivät siinä missä muutkin vieraat, tosin paljon nopeammin!
 10. Meidän häissämme muistimme kuollutta äitiäni ja sulhasen isää siten, että me molemmat sytytimme kynttilän alttarilla ihan toimituksen alussa. Minulle varsinkin tuo oli tärkeä ele, vaikka äitini kuolemasta tulee pian jo 16 vuotta. Pappimme kertoi tällä tavoin toimitun aiemminkin...
 11. Mä oon Afroditan kirjoittamisen viestien kanssa samoilla linjoilla... Siis loistohomma, jos voitte suoraan kysyä asiasta! Meillä kyllä kutsuttiin myös muutama sellainen puoliso, joita ei oltais haluttu paikalle, mutta ei sitten kehdannut olla kutsumatta. Kyseessä oli mun isän uus vaimo ja kahden sulhasen kaverin avopuoliso. Meilläkään ei kutsuttu sukulaisia pelkän sukulaisuuden perusteella, vaan ihmisiä keihin olemme aidosti yhteydessä. Mutta nuo avecit on kyllä aina sellanen ikuisuusongelma.
 12. ^ Voi, olisko sulla mitään karttaa pöytäjärjestyksestä? Tai osaatko kuvailla sitä jotenkin? Oliko pitkiä pöytiä vai pieniä vai molempia? Meillä on tällä hetkellä menossa pitopöytä sinne varastohuoneeseen eikä se asia miellytä mua ollenkaan... Vieraita meille on tulossa 77.
 13. Meillä on vihkiminen klo 16 eli saimme ajan, minkä olimme ajatelleetkin. Näin myöhemmin ajateltuna klo 15 olisi ollut parempi niin loppupäivän ohjelma ei olisi ihan niin tiivis, mutta tällä mennään!
 14. Tampereen Tuomiokirkko, jossa myös meidät pian vihitään!
 15. Ex-vaasalaisena täällä vakoilemassa teidän ketjua... Tuli vaan mieleen, että eikös pitopalveluilla useimmiten ole myös astiat, mitä voi tarvittaessa lainata/vuokrata? Meillä ainakin on näin, vaikka juhlapaikallakin on omat sekalaiset astiat.