Klaara09

Morsian
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Klaara09

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Vähän tulee myöhässä tää vastaus, mutta itsellä tuli reippaasti turvotusta raskauden loppuvaiheilla ja kesähelteetkin varmaan vaikutti siihen jonkin verran, mulla oli sitten kihlasormus pikkusormeen sopiva. Ehkä mä kävisin pienennyttämässä vasta synnytyksen jälkeen, niin tietää varmasti saavaansa oikean kokoisen, jos sormus nyt kuitenkin pysyy kädessä. Niin itsellä on kihla 15,5 ja vihkistä tulee 15+
 2. Voisin uskoa että sisko on ilmoittanut ohjelmaan. Pari vaikutti siltä että molemmat olivat vaivaantuneita kameran edessä, kun se kävi aika selväksi että molemmat kovin ujoja olivat. Jos siskosta ja morsiammesta ois saanut jonkun välimuodon, niin sehän ois ollut loistava. Jos meidän häät kuvattaisiin, niin musta saisi varmaan aika samanlaisen kuvan. En tykkää olla keskipisteenä ja naama usein peruslukemilla (vaikka olisin ihan onnellinen ja kaikki hyvin).
 3. Olen teetättämässä sormusta ja odottelen sen valmistumista. Mitään varausmaksua en vielä joutunut maksamaan. Kauheasti jännittää että onko se sellainen mitä tarkoitin. Mielestäni kultaseppä kyseli aika vähän ja en tiedä olimmeko nyt ihan samalla aaltopituudella. Sovittiin jo vähän sulhasen kanssa, että jos menisin kaason kanssa hakemaan sormusta, ettei mene ihan itkuksi ja kiukutteluksi jos lopputulos ei miellytäkään. Kaasolle kun ei kehtaa ihan niin paljoa kiukutella, kuin sulhaselle Onko kenellekään käynyt niin että lopputulos ei ollut sitä mitä ajatteli ja miten siinä tilanteessa yleensä toimitaan? Pitääkö siihen sitten vaan tyytyä vai saako muutokset siihen hintaan kuin oli sovittu sormuksen hinnaksi? Mulla taitaa olla pessimisti ei pety asenne
 4. Mä olen myös ihastellut tuota Elvin sormusta, saako udella vielä kivien kokoa?
 5. Noormarkun kerhosta on itsellä tähän asti ihan hyviä kokemuksia, mutta vain vieraan ominaisuudessa. Ensikesänä omat häät juhlitaan siellä. Meillä ainakin vielä paikan vuokra on 20e/h. Menu oli aluksi 36e, mutta nyt muutin sitä hieman ja tällähetkellä hinta 38e/hlö., tähän sisältyy iltapala. Omat alkoholi juomat saa tuoda sinne, siellä on ulkona kiva "sahtitupa" ja ainakin häissä joissa olen ollut niin alkoholi juomia on saanut sisälläkin tarjoilla.
 6. Nähtävästi kaaso maksaa itse pukunsa, jos uuden ostaa. Minulla ei ole mitään väliä millaisen puvun kaaso päällensä laittaa, ei tarvitse sopia mihinkään "muottiin". Kampauksen olen kyllä ajatellut maksaa. Jos halutaan bestmanille samanlainen liivi tms. kuin sulhaselle, niin sitten maksaisimme tuon liivin.
 7. Mitäs näille huomenlahja kuville sitten tapahtuu? Onko joku laittanut ne esim. makkarin seinälle tai johonkin esille? Vai jääkö ne jonnekin laatikon pohjalle? Ajatuksena on kiva, mutta en mä haluaisi itsestäni mitään vähäpukeisia kuvia mihinkään, ehkä sitten voisi miehelle antaa jos olisi todella hyvä kroppa, mutta ei sillonkaan mihinkään esille. Me ollaan ajateltu että muutenkin menee rahaa häihin, ettei enää mitään huomenlahjoja osteltaisi. Voi olla että tietysti mieli muuttuu ja haluankin jotenkin yllättää, katsotaan jos vastaan tulee jotain hyviä ideoita.
 8. Meidän häihin ei tule: -Kirkon käytävää pitkin kävelyä, eikä siis kirkkoa (pappi kylläkin). -Sukkanauhan heittoa -Mitään nolaamis leikkejä, eikä ryöstöjä Jos minulle polttarit järjestetään, niin toivon ettei ole mitään pukeutumista, nolaamista ja minkään myymistä.
 9. Uutta on ainakin puku ja sormus, varmaan muutkin vaatteet ja kengät tulevat olemaan uusia. Vanhaa on ainakin kihlasormus Lainattua on kaasolta lainaksi saatu vannehame Jotain sinistä sitten puuttuu..
 10. Kun olen yrittänyt oikein miettiä, niin en kovinkaan yksityiskohtaisesti muista koristeluja yms. Viimisistä häistä missä olin muistan esim. tuikkukipat, hääkarkit, mutta ei mitään muistikuvaa millaiset ne on. Kutsukortit muistan jotenkin. Sitten en taas muista oliko pöytänumeroa, menu tai ohjelma korttia. Meillä tulee menu, paikkakortit, kutsut maksamaan paljon enemmä kuin olin alunperin ajatellut ja nyt mietinkin että kannattaako niihin laitta niin paljoa rahaa, jos kukaan ei niihin mitään huomiota kiinnitä. Kannattaa sitten kuitenkin ehkä satsata ruokaan, bändiin ja isoihin asioihin, jotka kuitenkin tärkeimmät tunnelmanluojat. Kaikki varmasti muistavat jos bändi on ollut huono tai ruoka pahaa.
 11. Kihloissa ehditään olemaan 7v 10kk.