Bmaid

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Bmaid

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. ?? eihän täällä kait ketään ammattilaista, linkkejähän tuolla vain Kommenttiani edeltävä viesti on ilmeisesti poistettu ylläpidon toimesta, siinä oli ammattilaisen linkki omille sivuilleen.
 2. ^ Ammatiilaiset eivät saa vastailla muilla kuin ammattilaisille tarkoitetuilla alafoorumeilla. Vastailla saavat vain sellaiset ammattilaiset, joilla on esittelysivu tai suoralinkitys Naimisiin.infon palveluosastolla http://www.naimisiin.info/haapalvelut/.
 3. Eilinen Meidän häät -ohjelman pariskunta oli ihan paras ikinä. Ja se hääjuhla - siitä mallia ihmiset - pitääkö itseään ottaa niin vakavasti? Ei tavoiteltu erikoisuutta, vaan juhlittiin aidosti ja täydellä sydämellä. Ei se vieraiden viihtyminen niitä hääkarkkeja katso. Oi jospa oisin voinut olla mukana!
 4. Kun olen nyt kysellyt useampia pk-seudulla keikkailevien 4-5 soittajan hääyhtyeiden tarjouksia kolmen setin (3 * 45 min) keikalle kesälauantaille, ne ovat asettuneet hintahaitarille 850-1200 euroa. Tarjouksia on pääasiassa kysytty musiikinopiskelijoiden ja puoliammattilaisten kokoonpanoilta.
 5. Sukunimeni harvinaisuus ei ole minulle itseisarvo, mutta nimen säilyttäminen on minulle henkilökohtaisesti tärkeää. Sukunimeni on osa identiteetiäni, joten en aio nimeäni vaihtaa, jos joskus avioiduin - ilmoitin tämän jo 12-vuotiaana eikä mieli ole muuttunut. Mahdolliselle jälkikasvulle haluaisin myös sukunimeni.
 6. Hei vaan kanssakaasot! Olen ensimmäistä kertaa kaason tehtävässä loppukesästä, hyvän ystäväni pienissä maalaisromanttisissa häissä. Toiselle kihlautuneelle olen myös lupautunut kaasoksi, jos saavat joskus päätettyä hääpäivän... Vielä ei jännitä, mutta katsotaan sitten hääpäivänä. Tapahtumien tuottajaksi olen kouluttautunut, joten eiköhän niillä taidoilla pärjää ihan mainiosti.
 7. Olen ensimmäistä kertaa kaasona tulevana kesänä. Morsiuspari ei ole esittänyt mitään toiveita juhlapukeutumiseni suhteen, joten oletan huolehtivani vaatetuksestani ja sen kustannuksista itse. Jos morsiuspari vaatisi tietyntyyppistä mekkoa, jollaista minulla ei olisi, olisi silloin mielestäni korrektia heidän osallistua kustannuksiin.