cherrymuffin

Morsian
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About cherrymuffin

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 11/04/87

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Rovaniemi
 1. Kiitos Tammikuu09, täytyypä huomenna käydä tuommoista sitten hakemassa niin pääsee jatkamaan askartelua Noita taitaa olla ihan Suomalaisessa kirjakaupassa? Ainakin muistelisin jotain tuollaisia siellä joskus nähneeni..
 2. Mikähän olisi sellainen pitävä ja oikeasti näkymätön liima? Pitäisi saada mustaa kuitusilkkiä kiinnitettyä punaiseen kartonkiin. Askarteluliikkeestä ostin sellaista kaksipuolista liimateippiä, ja myyjä sanoi, että sillä saan tuon kuitusilkinkin hyvin kiinni, mutta kun yhteen kokeilin, niin se liimateippihän paistaa valkoisena sieltä läpi Vai teenkö jotain väärin, en ainakaan saanut kummempia ohjeita sen käyttöön?
 3. Meille toivonmukaan tulee vihkihuopa Riippuu vielä siitä, mitä sanoo sulhanen, mutta täytyy yrittää ylipuhua.. Olen joskus vuosia sitten jo ajatellut, että olisi ihana tehdä sitten aikanaan omiin häihin vihkiryijy, nyt olin jo unohtanut koko asian, mutta huomasin sitten täältä nämä keskustelut ja innostuin taas. Pohdin vähän tuota ryijyä kun en ole aiemmin tehnyt, ja meille on tulossa hevi-/rock-henkiset häät ja kotonakin sisustus on puna-mustaa, että miten osaisin tehdä mieleisen mallin ja ehdinkö tehdä (meillä on 1,5v poika ), mitä jos menee pieleen jne., mutta sitten luin tuosta vihkihuovasta, ja huovuttanut olen kyllä ennenkin ja hyvin on sujunut. Niinpä ajattelin, että jos sulho erittäin taitavana piirtäjänä haluaisi suunnitella kuvioita, ja minä sitten huovuttaisin. Olisi ihana lisä maistraattivihkimiseen, ja kotonakin seinällä muistuttaisi hääpäivästä Nyt vaan toivotaan, että sulho on myötämielinen ajatukselle Ryijyä hän tuskin huolisi meidän seinälle, mutta jospa se huopa kelpaisi.
 4. Täällä myös Rovaniemen morsian Meillä häät 09.09.09. Pidetään ihan pienet juhlat vain, vihkiminen maistraatissa todistajien kanssa ja sen jälkeen juhlat kotona perheille ja lähimmille kavereille.
 5. Meillä on tulossa pienen budjetin häät, vihkiminen maistraatissa ja sen jälkeen juhlat kotona. Ensiksi tulee molempien perheet, joille tarjotaan ruoka (sulhanen on kokki), ja sen jälkeen myös joitakin kavereita, suunnitelmissa on tarjota kakkukahvit koko porukalle samaan aikaan. Meille on tulossa vähän perinteisestä poikkeavat häät muutenkin, rockhenkiset ja väreinä punainen ja musta - koti on helppo koristella kun värimaailma on jo valmiiksi mieluinen Toisekseen juhlat on helpompi järjestää kotona, koska meillä on häiden aikoihin 1,5v. poika (häiden tienoilla 2v.), joten ei tarvitse stressata päiväunista yms. Eikä juhlapaikan siivouksesta Olen samaa mieltä kuin Nindy, että kotona saakin olla kotoisaa, siivotaan totta kai hyvin, muttei yritetä tästä mitään turhan hienoa saada - juhla tulee muutenkin olemaan vain lähimpien ystävien ja sukulaisten kesken intiimi ja rento
 6. Vieläkö löytyy muita tämän henkisiä morsiamia tai sulhoja? Meillä ei kyllä juuri tuota moottoripyöräteemaa ole tulossa, mutta sulhanen on hevimies ja itse olen myös raskaamman musiikin ystävä, mutta nykyään enemmän rakastunut 40-50-lukuun, pin up -tyttösiin ja rock´n´rolliin Näistä yritetään sitten yhdistää jonkinlaista teemaa häihin, väreiksi on tulossa musta ja (tumman)punainen, jotka näkyvät sekä koristelussa että puvuissa.