Maana

Rouva
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Maana

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 12/13/83

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hämeenlinna
 • Interests
  Koira-harrastukset, koirien kasvatus, lapset ja musiikki. Työn puolesta lääketiede, ja kemia.
 1. En tiedä onko aiheesta jo mainuttu, mutta huomionarvoista sekin että joihinkin maihin pitää passin olla voimassa 2-6kk matkan jälkeen. Itse jouduin juuri tuosta syystä varaamaan matkan uudella nimellä, pappi vapaapäivänään ilmoitti uuden sukunimeni maistraattiin, seuraavana päivänä sitten poliisilaitokselle hakemaan passia ja hyvin ehti alle viikossa. Maksukortteja en käytä itse (muuten kuin automaatissa). Meillä siis näin koska minun tyttönimelläni ollut passi olisi ollut vain reilun kuukauden ovimassa häämatkamme päättymisestä ja viisumia varten sen oli oltava se 2kk matkan jälkeen voimassa. Eli sekin kannattaa ottaa huomioon. Ja mä tosiaan sain express passin samana päivänä kun kävin sitä hakemassa.
 2. Kiitos paljon! Mä jopa ylläytin positiivisesti. Olikin edullisempaa kuin arvelin, kai mä oon johonkin tähtitieteellisen hintaisiin puljuihin tähän mennessä vaan törmänny. Pitääpä alkaa pikku hiljaa näihinkin tutustumaan,haluan olla ajoissa. Ja meillä täällä jo kovasti juhlapaikkoja katsastellaan... Lepaan kartanoon on alustava varaus mutta käydään silti katsomassa vielä pari paikkaa jos löytyis paremmilla tiloilla. Kartanomiljöö viehättää mutta kaipaisin isoa yhtenäistä tilaa. Ja ne muutamat kartanot mistä löytyy upeat tilat on vähän turhan hinnakkaita meidän budjettiin.
 3. Saanko udella mitä kustantaa? Itsellä häät vasta 2010 mutta olisi kiva kuulla jo vähän hintatietoja. Kaipaisin itse myös paikkaa missä saa meikin ja kampauksen samasta paikkaa.
 4. Samana päivänä kun menimme kihloihin, pyysin rakkainta ystävääni juhlallisesti jäähallissa ennen jääpallo-ottelun alkua että tuutkos mulle sitten kaasoksi. Hääpäivä päätettiin vuosi kihlojen jälkeen. Eli loppujen lopuksi pyysin kaasoa kaasoksi 2,5 vuotta ennen häitä ja nyt 1,5 vuotta ennen häitä olemme jo alkaneet suunnitella.
 5. meille siis tulee ns. jenkkityylisesti, eli mulla on kaaso + 4 aikuista mrsiusneitoa joillayhtenevät asut, kaasolla sitten samaa tyyliä mutta erottuu neitosista. Miehelle tulee Best man ja lisäksi 4 aikuista sulhaspoikaa, eli haluttiin molemat meille tärkeät ystävät mukaan siihen. Tämän lisäksi oma poikamme, ja mahdollisesti minun kummilapseni 3kpl, toimittavat kukkaistyttöjen ja pikkusiten sulhaspoikien virkaa. ehkä ylilyönti mutta haluan heidät kaikki mukaan.
 6. Meillä kumpainenkin olisi halunnut kunno talvihäät, mutta Etelä-Suomen arvaamattomat talvet tekevät riskaabelliksi löytää hyvän ajankohdan että olisi sitä pakkasta ja lunta. Vaihtoehtona siirtä häät vieraineen pohjoiseen, mutta tähän emme olleet valmiita. Siispä meillä on kesähäät.
 7. Meillä mentiin kihloihin yhteisellä sopimuksella, kun mies minut tuntien tiesi että haluan sormukseni valita. Kihlauspäivänä mies kuitenkin ilmoitti vuoden koska menemme naimisiin. Sanoin hänelle että toivoisin silti vielä minua kosittavan ja tämä kosinta sitten tulikin yllätyksenä. Tuona iltana löimme sitten hääpäivän lukkoon.