Jump to content
Naimisiin.info

Maana

Rouva
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Maana

  1. En tiedä onko aiheesta jo mainuttu, mutta huomionarvoista sekin että joihinkin maihin pitää passin olla voimassa 2-6kk matkan jälkeen. Itse jouduin juuri tuosta syystä varaamaan matkan uudella nimellä, pappi vapaapäivänään ilmoitti uuden sukunimeni maistraattiin, seuraavana päivänä sitten poliisilaitokselle hakemaan passia ja hyvin ehti alle viikossa. Maksukortteja en käytä itse (muuten kuin automaatissa). Meillä siis näin koska minun tyttönimelläni ollut passi olisi ollut vain reilun kuukauden ovimassa häämatkamme päättymisestä ja viisumia varten sen oli oltava se 2kk matkan jälkeen voimassa. Eli sekin kannattaa ottaa huomioon. Ja mä tosiaan sain express passin samana päivänä kun kävin sitä hakemassa.

  2. Kiitos paljon!

    Mä jopa ylläytin positiivisesti. :D Olikin edullisempaa kuin arvelin, kai mä oon johonkin tähtitieteellisen hintaisiin puljuihin tähän mennessä vaan törmänny. :) Pitääpä alkaa pikku hiljaa näihinkin tutustumaan,haluan olla ajoissa.

    Ja meillä täällä jo kovasti juhlapaikkoja katsastellaan... Lepaan kartanoon on alustava varaus mutta käydään silti katsomassa vielä pari paikkaa jos löytyis paremmilla tiloilla. :) Kartanomiljöö viehättää mutta kaipaisin isoa yhtenäistä tilaa. Ja ne muutamat kartanot mistä löytyy upeat tilat on vähän turhan hinnakkaita meidän budjettiin. ;)

  3. Samana päivänä kun menimme kihloihin, pyysin rakkainta ystävääni juhlallisesti jäähallissa ennen jääpallo-ottelun alkua että tuutkos mulle sitten kaasoksi. :D Hääpäivä päätettiin vuosi kihlojen jälkeen. Eli loppujen lopuksi pyysin kaasoa kaasoksi 2,5 vuotta ennen häitä ja nyt 1,5 vuotta ennen häitä olemme jo alkaneet suunnitella. :D

  4. meille siis tulee ns. jenkkityylisesti, eli mulla on kaaso + 4 aikuista mrsiusneitoa joillayhtenevät asut, kaasolla sitten samaa tyyliä mutta erottuu neitosista. Miehelle tulee Best man ja lisäksi 4 aikuista sulhaspoikaa, eli haluttiin molemat meille tärkeät ystävät mukaan siihen. Tämän lisäksi oma poikamme, ja mahdollisesti minun kummilapseni 3kpl, toimittavat kukkaistyttöjen ja pikkusiten sulhaspoikien virkaa. :D ehkä ylilyönti mutta haluan heidät kaikki mukaan. :D

×
×
  • Create New...