Kaisa85

Morsian
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Kaisa85

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. lauantaina käytiin valokuvaajan kanssa katsomassa kuvauspaikat valmiiks ja samalla vähän mietittiin, että miten niissä kuvissa ollaan...harjotuskuvat näytti hyviltä
 2. mä en saa töissä pitää sormusta...mut muuten se on sormessa lähes kokoajan..käsien rasvaus ja leipominen taitaa olla ainoita millon otan pois..ja aattelin vihkisormusta pitää ihan samalla lailla kuhan sen sormeeni saan..
 3. Minäkin ostin sen, mutta mies väittää sen tuoksuvan mieheltä: semmoiselta tuoksulta, jota se itsekin voisi käyttää Mutta ei se huonolta tuoksu, ehkä hieman andgrogyyniltä Piti oikein käydä tuoksuttelemassa, että miltä se nyt tuoksuikaan... ja olihan se aika androgyyni. Mulla on mies ollut kuukauden poissa, ehkä sitten alitajuisesti kaipaan miehistä tuoksua... mäkin aluks haistelin, et onko liian miehekäs...mut ei oo onneks voimakas tuoksu..ainakaan mun iholla...ei häiritse..
 4. mäkin ostin tuossa reilu viikko sitten tuota Garnierin Mineral dödöä...oon todella positiivisesti yllättyny...=)
 5. miks häistä etukäteen kertominen on mautonta? en tajua.. ..sehän on vaa hyvä, et osaavat varautua ajoissa...
 6. mulla kampaus 10.00 tän jälkeen samassa paikassa meikki 12.00 tän jälkeen jotain ruokaa, pukeminen ja valokuvaa vihkiminen 15.45
 7. missään tapauksessa ei omaa pöytää...kaaso ja bestmän puoliskoineen ja seremoniamestarit pitävät meille seuraa..
 8. musta hiuskoriste missä on mustia helmia ja sulkia.. ei siis mitään aitoja helmia vaan ihan muovisia...=)
 9. meillä mies ottaa mun nimen.... oon niin ilonen ku mun ei tartte vaihtaa.... meikäläisiä vain hiukan reilu 60 suomessa.. vähän huolestuttaa ihmisten idiootti kommentit tyyliin: nyt tiedetään kuka teillä pomottaa...
 10. 1. sulhanen 2. vihkiminen lapsuuden kodin vieressa olevassa kirkossa 3. hyvä ruoka ja hyvä juoma 4. biletys aamuun asti 5. mukava tunnelma 6. mun mustavalkonen puku 7. sulhaselle saketti lisätty kohta 7.
 11. taisin ostaa puvun...tai hain puvun sovitettavaks ja sit se jäi tuohon roikkumaan..(n. 4kk ajaks) maksoin sen vasta jokunen viikko sitten..
 12. kiitos... täytyypä olla sinne yhteyksissä..parisänky olisi hyvin iloinen asia...
 13. meillä lennot, lentokenttäkuljetukset ja kaksi viikkoa neljän tähden all inclusive hotellissa tulevat maksamaan hiukan reilu 2600€ eli luotan siihen, että tuon saan kuitattua lahjarahoilla...
 14. me lähdetään kyprokselle....jaa, että miksi...ajatus lähti siitä, että todettiin, että euroopassa on vielä ihan tarpeeks nähtävää...mä halusin lämmintä ja rantsua sekä snorklausmahdollisuuden...miestä ei saa ees puolta päivää makaan rantsussa nii kyproksella on nähtävää..ja näin jälkiviisaana voi sanoa, etä lento on kivan lyhyt eikä minkäänlaista aikaerorasitusta... skarppina heti ekana lomapäivänä..
 15. juuri eilen varasin finnmatkoilta ensi syyskuulle matkan....kaksi viikkoa all inclusive hotellissa kyproksella...nam eipähän tarvii enää tarvii stressailla asiaa... tuli vaan mieleeni...te, jotka ootte finnmatkoilta varanneet pakettimatkan..missä vaiheessa sinne voi vihjasta, että ollaan häämatkalla...ku ei varauksen yhteydessä ollut mitään lisätoiveita tyhjääkohtaa tms.