Jump to content
Naimisiin.info

Kaisa85

Morsian
  • Viestit

    47
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Kaisa85

  1. Mä ostin kanssa ton Garnierin Mineral dödön ja hyvältä vaikuttaa! tuoksukin on tosi kiva. :)

    Minäkin ostin sen, mutta mies väittää sen tuoksuvan mieheltä: semmoiselta tuoksulta, jota se itsekin voisi käyttää :D Mutta ei se huonolta tuoksu, ehkä hieman andgrogyyniltä :)

    Piti oikein käydä tuoksuttelemassa, että miltä se nyt tuoksuikaan... ja olihan se aika androgyyni. Mulla on mies ollut kuukauden poissa, ehkä sitten alitajuisesti kaipaan miehistä tuoksua... :blush::girl_haha:

    mäkin aluks haistelin, et onko liian miehekäs...mut ei oo onneks voimakas tuoksu..ainakaan mun iholla...ei häiritse..

  2. Mä ainakin otin yhteyttä Finnmatkoihin ja pyysin meille parisänkyä, koska ollaan häämatkalla. (samalla varmistin pari muuta matka-asiaa) Eli esimerkiksi tällaisen yhteydessä. Virkailija sitten itse kysyi että laittaako hotellillekin tiedoksi, että ollaan häämatkalla. Sillai :)

    kiitos...:) täytyypä olla sinne yhteyksissä..parisänky olisi hyvin iloinen asia...

  3. me lähdetään kyprokselle....jaa, että miksi...ajatus lähti siitä, että todettiin, että euroopassa on vielä ihan tarpeeks nähtävää...mä halusin lämmintä ja rantsua sekä snorklausmahdollisuuden...miestä ei saa ees puolta päivää makaan rantsussa nii kyproksella on nähtävää..ja näin jälkiviisaana voi sanoa, etä lento on kivan lyhyt eikä minkäänlaista aikaerorasitusta... :girl_haha: skarppina heti ekana lomapäivänä..

  4. juuri eilen varasin finnmatkoilta ensi syyskuulle matkan....kaksi viikkoa all inclusive hotellissa kyproksella...nam :flirt:

    eipähän tarvii enää tarvii stressailla asiaa...

    tuli vaan mieleeni...te, jotka ootte finnmatkoilta varanneet pakettimatkan..missä vaiheessa sinne voi vihjasta, että ollaan häämatkalla...ku ei varauksen yhteydessä ollut mitään lisätoiveita tyhjääkohtaa tms.

×
×
  • Create New...