Jump to content
Naimisiin.info

hasanen

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Naantali

hasanen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olen kaasona järjestänyt polttareita, joita vietettiin viime lauantaina. Morsian oli tarkoitus viedä laskemaan ihmispallolla ja paikka oli Vantaalla. Matkasimme sinne Helsingin keskustasta lähes puoli tuntia bussilla ja mies, jonka piti olla paikalla pallon kanssa ei tullutkaan. Saimme hänet vihdoin puhelimella kiinni ja hän kertoi olevansa aivan toisella puolella Suomea! > Sanoimme, että olimme ilmoittaneet tämän päivän jo kauan sitten, johon hän änkytti jotain... En siis todellakaan suosittele tätä, osoite on www.zorb.fi. Harmitti tosi paljon sekin, että aikaa tähän kului niin paljon. No onneksi morsian oli todella tyytyväinen päivään, vaikka tämä osio jäikin pois.
  2. hasanen

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Kirkkoon saapuessa Prinsessa Ruususen häämarssi, poislähtiessä en tiedä vielä mikä on tulossa... Valssina näillä näkymin Akselin ja Elinan häävalssi.
  3. hasanen

    Teemana ruiskaunokki

    Mulle tulee kimppuun ruiskaunokkeja, valkoista harsokukkaa, vaaleanpunaisia ruusuja ja hennon vaaleanpunaisia neilikoita. Hiuksiin myös muutama ruiskaunokki. Pöytiin koristeiksi ruiskaunokkeja. Se on mielestäni kaunis sininen kukka ja on myös oman äitini suosikki, on saanut niitä sairaalaan kimpun syntymäni jälkeen.
×
×
  • Create New...