Miltonia

Rouva
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Miltonia

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Hymyilin molempiin suuntiin erittäin onnellisena. Ihanaa oli myös katsella ystävien ja läheisten liikuttuneita ilmeitä matkalla alttarille.
 2. ^WAU, mahtava arpaonni! Kiva, että joku oikeasti voi voittaa noissa arvonnoissa.
 3. Vanhan sataman häämessut Helsingissä olivat antoisat. Jos jotain sieltä kaipasin, niin aiemmin mainittuja kukkasomistuksia olisi voinut olla enemmän. Korukauppiaita oli paljon ja minulle ne olivat hyödyllisiä, koska sormus meni tilaukseen.
 4. Kirkkaan lasisen maljan, jota voi käyttää tarjoiluastiana. Siihen vois laittaa vaikka karkkeja. Sellainen yleispätevä astia noin muuten. Ei siis mikään kovin hääteemainen
 5. Satuhäissä on mukavampi tunnelma. Siihen on valittu aika erilaisia, mutta kuitenkin tavallisia pariskuntia, joten nähdään hyvin vaihtelevia häitäkin.
 6. Tietää se. Jutellaan välillä yhdessä täällä olevista asioista omia juhliamme suunnitellessa. Välillä tulee roikuttua ehkä liiankin pitkään täällä, jolloin saan hieman arvostelua ajankäytöstäni, muuten puoliskon asenne positiivinen.
 7. Nostan tätä vähän... Minua kiinnostaisi kuulla ja nähdä lisää millaisia yhdistelmiä Lapponian sormuksista on ihmisillä kihla- ja vihkisormuksina. Esimerkiksi onko jollain Lapponian sormusta yhdistettynä johonkin muuhun sormukseen? Minua houkuttelee tuo rosoinen kullan pinta ja etenkin monet kivettömistä sormuksista ovat kauniita (Lapinkihla Virva, Lapinkihla, Segno). Pohdin lähinnä että jos kihlasormukseksi valitsee jonkin niistä, löydänkö sille pariksi sopivaa mitään muuta kuin toista Lapponia sormusta... Kertokaa muutenkin kokemuksia miten Lapponiat on arjessa toimineet.
 8. Musta on kohteliasta häiden järjestäjiä kohtaan että lahja on kohtullisen hintainen. Toki vieraat ilahduttavat eniten kutsujia, mutta kuitenkin järjestelyihin on nähty paljon vaivaa ja käytetty aikaa. Eli minusta vieraat voivat lahjalla osoittaa kiitollisuutta. Eikä siis tarvitse olla pelkästään rahallisesta panostuksesta kiinni, itse tehdyt lahjat ovat yhtä arvokkaita. Niissä se arvo tulee siitä ajatuksesta että on tehnyt sen vartavasten hääparille.
 9. Jotain vinkkejä olin antanut kun aikaisemmin olimme aiheesta jutelleet. Mitään juhlapäivää kuten, joulua tai syntymäpäivää, en halunnut kihlautumispäiväksi ja lisäksi halusin että se tapahtuu kahdenkesken. Ei muuten mitään vaatimuksia juhlallisuuden yms. suhteen. Myös kotoisasti arkipäivän päätteeksi tapahtuva kosinta voisi olla ihana. Ja yllätyksenä tietysti! Ja oikein ihanasti se kosinta sitten tapahtuikin
 10. Olin aiemmin loppukesän kannattaja, erityisesti elokuu on ollut suosikkiajankohta. Mutta nyt myös kevät on varteenotettava vaihtoehto. Olin tosi kivoissa häissä viime toukokuussa, mikä muutti suhtautumistani. Keväällä luonto näyttäää niin tuoreelta ja hienolta. Säätkin ovat varmemmin hyviä keväällä. Elokuussa tunnelmallista olisi pimenevä ilta, jota voisi sitten valaista kynttilöillä ja muilla tulilla. Elokuussa on vielä kesän lämpöäkin jäljellä.