Jump to content
Naimisiin.info

Miltonia

Rouva
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Miltonia

  1. Nostan tätä vähän...

    Minua kiinnostaisi kuulla ja nähdä lisää millaisia yhdistelmiä Lapponian sormuksista on ihmisillä kihla- ja vihkisormuksina. Esimerkiksi onko jollain Lapponian sormusta yhdistettynä johonkin muuhun sormukseen? Minua houkuttelee tuo rosoinen kullan pinta ja etenkin monet kivettömistä sormuksista ovat kauniita (Lapinkihla Virva, Lapinkihla, Segno). Pohdin lähinnä että jos kihlasormukseksi valitsee jonkin niistä, löydänkö sille pariksi sopivaa mitään muuta kuin toista Lapponia sormusta...

    Kertokaa muutenkin kokemuksia miten Lapponiat on arjessa toimineet.

  2. Musta on kohteliasta häiden järjestäjiä kohtaan että lahja on kohtullisen hintainen. Toki vieraat ilahduttavat eniten kutsujia, mutta kuitenkin järjestelyihin on nähty paljon vaivaa ja käytetty aikaa. Eli minusta vieraat voivat lahjalla osoittaa kiitollisuutta. :girl_smile:

    Eikä siis tarvitse olla pelkästään rahallisesta panostuksesta kiinni, itse tehdyt lahjat ovat yhtä arvokkaita. Niissä se arvo tulee siitä ajatuksesta että on tehnyt sen vartavasten hääparille.

  3. Jotain vinkkejä olin antanut kun aikaisemmin olimme aiheesta jutelleet. Mitään juhlapäivää kuten, joulua tai syntymäpäivää, en halunnut kihlautumispäiväksi ja lisäksi halusin että se tapahtuu kahdenkesken. Ei muuten mitään vaatimuksia juhlallisuuden yms. suhteen. Myös kotoisasti arkipäivän päätteeksi tapahtuva kosinta voisi olla ihana. Ja yllätyksenä tietysti!

    Ja oikein ihanasti se kosinta sitten tapahtuikin :-X

  4. Olin aiemmin loppukesän kannattaja, erityisesti elokuu on ollut suosikkiajankohta. Mutta nyt myös kevät on varteenotettava vaihtoehto. Olin tosi kivoissa häissä viime toukokuussa, mikä muutti suhtautumistani. Keväällä luonto näyttäää niin tuoreelta ja hienolta. Säätkin ovat varmemmin hyviä keväällä.

    Elokuussa tunnelmallista olisi pimenevä ilta, jota voisi sitten valaista kynttilöillä ja muilla tulilla. Elokuussa on vielä kesän lämpöäkin jäljellä.

×
×
  • Create New...