indira

Morsian
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About indira

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Musta tässäkin asiassa pitää mennä hääparin omien mieltymysten mukaan. Kaikkia vieraita ei kuitenkaan pysty miellyttämään, jos siitä aikoo lähteä. Pääasia, etteivät joudu olemaan kokonaan kuivin suin Meillä esim. oluet yms. ja boolit nostetaan pöytään vasta kahvien jälkeen. Ruokailun ja häävalssin ajan (meillä siis häävalssi ja lyhyt perinteisten tanssien setti ruokailun ja kahvin välissä) tarjolla on vain viinejä ja perusalkoholittomat juomat. Ja kaksi kaatoa kuohuviiniä aluksi. Syitä tähän on monia: - musta viini on ainoa oikea juhlavan aterian juoma - kaljatölkit näyttää kuvissa niin pirun rumilta - uskon, että tämä ei suurinta osaa juhlaväestämme haittaa Jos meidän häät olisi kesällä, niin sitten olutta olisi tarjolla varmasti ruokailunkin ajan. Kesäkuumalla tämänkin morsiamenkin tekisi sitä varmaan mieli
 2. Tänä aamuna valmistui meidän ekat kutsut. Enää 47 jäljellä... ja juhlainfot..
 3. Mulle tulee Art Couturen 157
 4. Mä lähdin kanssa liikkeelle siitä tärkeimmästä ja eniten (toimitus)aikaa vievästä, eli morsiuspuvusta.
 5. Samaisesta sähläyksestä meillekin viestiteltiin ja saatiin silti ykköstoiveemme. Tosin meidän hääpäivä on 6.2.2010 eikä esim. heinä/elokuun lauantai, joten oli suht todennäköistä, ettei se voi kauhean paljon mönkään mennä. Voi tätä onnea ja autuutta silti! Ja onnea teille muillekin morsioille, jotka saitte haluamanne ajat!
 6. meidänkin kotisohvalla odotettiin tätä vakkarilausetta koko jakson ajan
 7. Meidän mielestä morsiamen sisar oli todella hauska. Vei tarinaa eteenpäin ja on sympaattista, että joku jaksaa innostua sisarensa häiden järjestelyistä noin paljon. Vaikka ohjelma perustuu ihan oikeisiin häihin, niin täytyy muistaa, että kyseessä on myös televisiosarja. Aika monien unelmahäistä (mukaanlukien kenties myös omat tulevani) saisi luultavimmin aika platkun jakson ilman "normaalista" poikkeavaa henkilöä/teemaa/ jne. Koska kyseessä on tosiaankin televisiosarja, on mielestäni aika mautonta ruotia täällä palstoilla yksittäisiä kohtauksia ja arvioida niistä hääparin asennoitumista häitä kohtaan. Jos niin haluaa tehdä, niin pitäisi vähintäänkin olla yksi häiden vieraista. Ei kaikkea pidä ottaa niin tosissaan. ps. En ole kyseisten häiden morsian tai morsiamen sisko
 8. Meidän häitä juhlitaan 6.2.2010 G18:n juhlasalissa ja vihkiminen tapahtuu toivottavasti Vanhassakirkossa.
 9. Jannu: helmihäiden morsiamella oli hyviä vinkkejä. Lisäksi esim. isovanhemmat tai kummit voisivat pitää puheita. Itse ainakin toivon, että mahdollisimman moni avaisi sanallista arkkuaan meidän juhlissa. Mutta poliittisissa piireissä vauvasta asti pyörineenä tilaisuus, jossa ei haluta pitää puheita tuntuukin keinotekoiselta.
 10. Ja aika pilkunviilausta niiden tuolien huputtaminen ylipäätänsä on, kun ihmiset kuitenkin istuvat niiden pehmusteiden päälle ja kuka niitä silloin huomaa. Kunhan vaan keksin itselleni ylimääräistä tekemistä ps. mun mielestä ne muoviset tuolit oli taas aivan ihanat, lukuunottamatta taas niitä verhoiluja. Makuasioista ei voi kiistellä.
 11. Täällä ilmoittautuu yksi "vaihtoehtomorsian"! Meidän häissä EI: istuteta hääparia yksin omaan pöytäänsä, ryöstetä ketään, örvelletä kännissä, leikitä hääleikkejä, varsinkaan yritetä tunnistaa sulhasta miesjoukosta säärien karvaisuuden perusteella tms., laiteta kakun päälle "humoristista" koristetta, ole hääkarkkeja (karkkibuffet kylläkin), ole lahjalistaa, ole sydämiä tai muita pahvikoristeita, eikä ole morsiuskaarta. Ja sanotaanko vielä lopuksi, että sellaisetkin häät voivat olla mukavat, joissa on kaikki em. elementit. Ne eivät vaan ole meidän tyyliset. Toisaalta olen ollut MONISSA todella mukavissa häissä, joissa ei ole ollut ruokailun, puheiden ja tanssin lisäksi muuta ohjelmaa ja aika on mennyt kuin siivillä (kunnolla tehty plaseeraus kunniaan!). Ja hääparin juhlahan häät kuitenkin ovat, vaikka toki olisi suotavaa, että vieraatkin viihtyisivät.
 12. Valkoinen, oli sitten kerma tai paperiarkin värinen, on mielestäni ehdoton ei. On mielenkiintoista, että joku vieras saatika anoppi lähtisi tätä tiedostaen haastamaan. Toki on olemassa ihmisiä, joille asia ei ole tullut mieleenkään ja tälläiset tahattomat kömmähdykset voi mielestäni antaa juhlassa anteeksi eikä pilata omaa tärkeää päiväänsä murehtimalla mokaa ja sen syvimpiä syitä. Vielä mielenkiintoisempi seikka mun mielestä on puolestaan se, että meillä Suomessa karsastetaan mustaa häissä. Mustahan on väreistä juhlavin ja kansainvälisestikin hyvin yleinen väri häävieraiden pukeutumisessa. Jostain syystä meillä se liitetään hyvin usein vain hautajaisiin. Pukeutuivathan morsiametkin vielä hetki sitten Suomessa mustaan! Mustat jakkupuvut ovat toki asia erikseen. Ja sitä paremminhan morsiankin erottuu joukosta mitä enemmän vierailla on mustaa päällään!
 13. Mä liputan meidän häiden puolesta lähinnä kahdesta syystä: asiat etenevät kronologisesti. Musta on parempi, että häät ovat lopussa ikään kuin loppuhuipentumana toinen jakso (parisuhteen rekisteröiminen) oli kaikista ikinä katsomista hääohjelmistani ylivoimasesti koskettavin ja aidoimman tuntuinen (samaa ei kyllä voi sanoa eilisestä ). Nimimerkillä koko nessupakettihan siinä meni. Joskin on vielä loppuun sanottava, että Satuhäät on parantunut viime kaudesta. Onneksi osio, jossa morsiuspari kävelee erikseen twin peaksin musiikin tahtiin, kun juontaja puhuu horoskoopeista , on poistettu (en ole kyllä katsonut kuin eilisen jakson, joten korjatkaa jos olen väärässä).
 14. Minä 25, sulhanen 26.
 15. Varasimme G18:n juhlapaikaksi viime viikolla. Yllätyksekseni monet 2010 kevään lauantaista olivat jo varattuja, kesää en edes vilkaissut. Onneksi saimme kuitenkin meitä miellyttävän päivämäärän helmikuun alusta. Palvelu on ollut todella ystävällistä ja nopeaa. Sähköpostiviestiini paikan varaustilanteesta vastattiin parin tunnin sisällä. Asiasta kolmanteen. Onko kukaan huputtanut G18:n tuoleja? Perfektionisti minussa ei pidä tuolien punaisesta istuinosasta, vaikka tuolit sinällään ovat hyväkuntoisia ja nätteä. Nyt siis mietin, että häiritsevätkö ne siinä määrin, että lähtisin ompelemisurakkaan. Kokemuksia/mielipiteitä?