goldie

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About goldie

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Koemeikki ja koekampaus sekä häämeikki ja hääkampaus yhteensä 180 euroa, olen todella tyytyväinen! Lisäksi kampauksen tekee tuttu, ihana kampaaja ja meikin alansa huippu ja kiva tyyppi samasta kampaamosta. Huomenna koekampaus- ja meikkipäivä, jännittää!
 2. No niin, nyt tuli elämäni ensimmäisen kerran käytyä ruiskurusketuksessa. Paikka oli Sirpa Mansner Helsingissä. Ruiskutus tapahtui kampaamon takaseinuksella sijaitsevassa kopissa, jossa tosi mukava nainen ruiskutteli aineen paikalleen. Olin edellisenä päivänä jo kuorinut ihon ja rasvannut sen kunnolla, ja väristä tulikin tosi tasainen. Ruiskuttaja (hih) kertoi, että rusketus kehittyy n. 4-10 tunnissa, ja kun mielestään on tarpeeksi ruskea pitäisi mennä suihkuun ja pestä ylimääräiset värit pois - teinkin näin yhdeksän tunnin kohdalla. Väri oli tosiaan tosi hieno ja ei yhtään oranssi, mutta se kesti tasaisena vain pari kolme päivää. Sen jälkeen alkoi rapista jättäen taakseen laikkuja. Varmaan kyllä nämä himohelteet vaikutti asiaan eli hikoilinkin väriä pois ja iho oli koko ajan vähän kähmeä. Joka tapauksessa aion käydä ruiskurusketuksessa ennen häitä, varmaankin päivää paria ennen, sillä rusketus oli parhaimmillaan seuraavana ja sitä seuraavana päivänä. Ai niin, ja rusketus tosiaan tarttuu varsinkin märkänä vaatteisiin oikein olan takaa, toivottavasti ei kuitenkaan hääpukuun? Kuulema joillekin morsiammille on näin käynyt?
 3. Vip-juhlapuvusta löytyy myös Helsingissä, hinnat ilmeisesti siinä 800 e molemmin puolin?
 4. Nam, ylläolevan kommentin kirjoittajan häihin saa sitten lähettää kutsun jos vieraista on pulaa Mekin olemme ajatelleet, että kakkubuffet olisi hauska idea - lähinnä siksi, että jos joku ei jostain kakusta tykkää/on allergioita tms ei ole samanlainen ongelma kuin yhdellä kakulla. Lisäksi mielestäni on vain tosi kivaa kun on valinnanvaraa! Toiveena olisi kakkugallerian herkkukakkuvalikoima, niitä kakkujahan pääsee maistelemaankin kun kaikkea (kai) myydään myös palana/leivosversiona? Oletteko kakkubuffet-ihmiset miettineet miten kakun leikkaus tehdään? Leikkaatteko vain yhden kakuista vai jätättekö kokonaan välistä?
 5. Käytiin viime maanantaina G18:sta yleisessä näytössä (joka maanantai 16-18), meille oli alustavasti varattu kesäkuulta 2010 lauantai joka nyt todennäköisesti vapautuu.. Sali oli kaunis, mutta aavistuksen liian pönäkkä meidän makuun. Kivointa paikassa oli lounge-tyyppinen eteissali, jonne ilmeisesti buffet ja baari tulisivat - tosi hauskan näköinen ja rento. Ottaen huomioon miten kallis G18 on (meillä tarjous alveineen muistaakseni n. 1700 e), pitäisi paikan mielestäni olla ihan täydellinen.. Vessoja kyllä oli kiitettävästi ja tupakointisisäpihakin oli kiva, tosin siellä on kesäisin joku ravintola ja oleskelualue salin vuokraajille on todella pieni. Palvelu oli erinomaista ja osaavaa näytössä ja kysymyksiin vastattiin. Nettitiedusteluun tuli vastaus muutamassa tunnissa, mahtavaa! Kuitenkin jokin ei vain kolahtanut, ehkä koska etsimme rentoa ja intiimiä paikkaa ja G18 on enemmän tyylikäs ja todella juhlava. Lisäksi olen ollut niin monissa opiskelijavuosijuhlissa, että keskustan juhlasalit tuovat ne mieleen Ja vielä tuoleista: mun mielestä ne muoviset design-tuolit olivat kauniimpia kuin puiset, jotka olivat ihan siistit mutta jotenkin ei kauheen kivat.