Jump to content
Naimisiin.info

anzz

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän anzz kaikki viestit

  1. anzz

    Tänä vuonna?

    Vähän kieltämättä tuli paha fiilis noista pitopalveluasioista, mutta en jaksa antaa pikkusielusten ihmisten pilata kaunista asiaa. Kyllä se pikkusieluisuus vielä omaan nilkkaan kapsahtaa. Ja toisekseen sain tänään tarjouksen erään ravintolan pitopalvelusta, että hommahan alkaa edetä.. Hyvä tästä tulee...
  2. anzz

    Tänä vuonna?

    Kiitos paljon vastuksesta... täytynee kävellä maistraattiin hieman kyselemään tarkemmin.. Suurin ongelma tuntuu olevan tällä hetkellä pitopalvelu... muutama on kieltäytynyt kuultuaan että on parisuhteenrekisteröimisjuhlat.. ollaan vielä paikkakunnalla jossa ei ole valinnan varaa kymmenittäin, mutta jonkin verran kuitenkin.. ei siis masennut, vaan pitopalvelun etsinnät jatkuu..
  3. anzz

    Tänä vuonna?

    Heipä hei! Elokuussa olisi häät tiedossa.. juhlapaikka varattu, muuta asiat onkin vielä enemmän ja vähemmän auki.. Meillä on juhlat lauantaina ja mietittiinkin että voika lauantaina saada maistraatista ihmistä juhlapaikalla suorittamaan rekisteröimistä? Jos ei niin tätytynee käydä sitten perjantaina maistraatissa.. ihana olisi saada jonkunlainen seremonia kuitenkin itse juhliinkin..
×
×
  • Create New...