Jump to content
Naimisiin.info

Chyrea

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Chyrea kaikki viestit

  1. Mainoksellisuus paistaa aika hyvin läpi kaikissa suomalaisissa ohjelmissa, jotka tulevat mtv3:lta, neloselta tai subilta. Itse tykkään enemmän Satuhäistä. Tosin Lola on ihanan karismaattinen juontaja
  2. Masentavaa luettavaa tämä ketju. Itselleni ei tulisi mieleenkään pilata toisten suurta päivää omilla oikkuiluillani. Ainahan niitä "ystäviä" kuitenkin löytyy, jotka eivät osaa iloita toisen puolesta.
  3. Ystäväni anopilla oli valkoinen housupuku häissä. Sävy oli kutakuinkin ivory ja jakkutakissa oli kermanvärinen kirjailu. Ystäväni kauhistui hieman kun näki tämän ensimmäisen kerran, mutta asia unohtui pian. Jälkikääteen kun valokuvia ollaan katseltu, niin huomasimme anopin puvun pomppaavan silmään joka kuvassa. Hieman harmittavaista, mutta eipä asialle enää mitään voida.
  4. Chyrea

    Mistä löytäisin...

    Miten olisi DecoFlower? Itse ostin omani sieltä.
  5. Chyrea

    Karkkiteema ja karkkibuffet

    Ystäväni häissä oli karkkibuffet ja jokaisessa lasipurkissa oli etiketti, johon oli keksitty itse nimi. Yhdessä oli Marianne -karkkeja, ja siihen oli kirjoitettu "Sarianne", morsiamen nimen mukaan. Sitten oli Alku-karkkeja, jotka olivatkin Aku-karkkeja, sulhon nimen mukaan. Siellä oli myös karkkibooli lapsille, harmi etten maistanut. Käsittääkseni siinä oli jotain limonaadia, pohjalla suklaanappeja ja pinnalla vaahtokarkkeja. Booli pysyi ilmeisesti sen verran kylmänä, että suklaanapit eivät sulaneet. Karkkiteema vaikuttaa todella ihanalta, varsinkin jos tulee paljon lapsivieraita
  6. Olin ystäväni juhlissa Ruissalon luonnonpuiston tanssipaviljogissa /-salissa ja tuolloin siellä oli vieraita 168 lapset mukaan laskettuna. Silloin oli sellainen tunne, ettei ole tilaa hengittää. Tosin saattoi johtua myös siitä, että pöytäjärjestys oli todella typerä, eli sen suunnitteluun kannattaa satsata. Turun VPK-talo on mielestäni aivan ihana, jos vain häidenne tyyliin sopii. Setäni meni siellä naimisiin edelliskesänä, vieraita 200. Tunnelma oli lämmin, mutta tilaa ei ollut liian vähän.
×
×
  • Create New...