Piuku

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Piuku

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kyllä mun mielestä kuuluu ehdottomasti! Kannattaa tietty miettiä vieraita, innostuuko suurin osa. Ehkä sellaset 3-5 laulua ois kiva, niin ei kyllästy ne jotka ei tykkää laulaa.
 2. Omana mielipiteenäni sanosin etten haluu pyytää enkä antaa rahaa häälahjaks. Tuntuu jotenki että sillä lunastas illalliskortin, eli sais tarjoilun maksua vastaan... Mutta ymmärrän kyllä enempi ku hyvin, että tavaraa on jo valmiiks tarpeeks monilla, ja ihan jokaisen oma asia mitä toivoo. Yks fiksu ideahan olis pyytää ihmisiä lahjottamaan mahdolliset rahalahjat hyväntekeväisyyteen parin nimissä, esim. mun serkku teki niin. Ite oon vaan sen verran ahne, että varmaan se lahjalista tulee pykättyä ;D
 3. Tampereella myös, näillä näkymin 14.5.2005!
 4. Ite haluisin tulla Prinsessa Ruususen tahdissa, se on kuitenkin ollu unelma pikkutytöstä asti... Mitä siitä että suunnitelmissa kirkkohäät on nyt vaihtunu siviilivihkimiseen hääpaikalla Mutta viulu/sello kuulostaa kyllä todella kauniilta! Samaa mieltä Nelen kanssa, mitä musiikkia sitten onkin, niin se kyllä kertoo hyvin että tilaisuus alkaa. Lähtömusiikkina tuo Elisan valinta olis kyllä hauska, ite haaveilen Romanssista.
 5. O. Manniselta on meilläkin kihlat, ja todella hyvää palvelua saatiin
 6. Mie haluisin Etelä-Afrikkaan safarille, kattoo nyt mitä mieltä mies on...
 7. Hääsuunnitelmat vielä alkutekijöissään, mutta kirkosta poistuttaessa marssina on vuorenvarmasti "Prinsessa Ruusunen", kun pienenä mun lempileffa oli kyseinen ikivanha kotimainen leffa, jossa tuo soi Sisääntulomarssiksi voisi ottaa jonkun kanttorin suosikin, eiköhän hän ammattilaisena tiedä jonkun hyvän. Häävalssina on Häävalssi , mikäli tietty mieskin on samaa mieltä, ja tuleva appi suostuu sen haitarilla soittamaan.