Jump to content
Naimisiin.info

ljublju

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

ljublju's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Suunnittelimme häihimme ruokateemaksi venäläisiä herkkuja. Olemme vasta palanneet parin vuoden venäjänkomennukselta ja molemmat meistä ihastuivat joihinkin venäläisiin ja kruusialaisiin (georgialaisiin) herkkuihin. Menu kaipaa vielä lisäyksiä, joten ehdotuksia otetaan vastaan!!!
  2. voe helevetti mitä ihmisiä vieläkin on olemassa.. Mutta kait se perustavaa laatua oleva luonteenpiirre näillä ihmistolvanoilla on se, että kaikki hyvä, mitä joku toinen saa, on itteltä pois. En voi kuin harmitella, kun moisia murheita aiheutetaan niinkin suuren asian alla. Tuskin kauhea moni kuitenkaan ihan suin päin ajattelmatta naimisiin menee. Omat appivanhemmat ovat superkuuleja häiden suhteen, ei mitään vaatimuksia eikä nokan koputtamisia, toivottivat vaan lämpimästi tervetulleeksi sukuun. Oman äidin kanssa sitten joutuukin vähän ihmettelemään, mutta toisaalta, ollaanhan me oltu aina toistemme taistelupareja niin hyvässä kuin pahassa. Voimia morsiammet, sulho teidät on kuitenkin itse valinnut ja vaimoksi halunnut, olkoon muut mitä mieltä haluaa!!
  3. Tää oli tosi hyvä!! Me olemme miettineet paljon tätä. Olemme asuneet yhdessä jo vuosia, rahan pyytäminen ei vaan istu mun ajatusmaailmaan eikä sen puoleen yksityiskohtainen lahjalistakaan. Eli mammat avuksi ja toiveita aina voi esittää. Minä myös olisin onnesta soikeena, jos saisimme jotain itsetehtyä tms. Täänks, hyvä idea!!!
  4. NOUNOU: rahankerjuuta! Eikä mitään tiukistelua. Tuo Takakonttiperinne on niin hassu, että tätä lueskellessani päätin, että meidän hääpaikalle ajetaan joku autonrämä jonka takakontilla saa vierailla ihan luvan kanssa ja hääparin piikkiin! Muutenkin mietimme, ettemme halua kauheasti laittaa rajoituksia. Jos joku suvun vanha setä on vihdoin keksinyt internetin salat ja löytänyt sen iänikuisen muka virolaispuheen ja haluaa sen innoissaan esittää, nin esittäköön, lupaan nauraakin sopivissa paikoissa. Ymmärrän kyllä senkin, kun halutaan päättää ohjelmasta, jokaisen häät ovat juuri omanlaiset!
  5. lohikeitto käy vallan mainiosti, tosin ne häät on taidettu pitää jo aikaa sitten, joissa sitä meinattiin tarjota. Itse kyselin juuri anopilta, että mitä jos meidän häissä olisikin keitto tarjoilu, ja hän muisteli häitä jossa oli tarjolla hirmuisen hyvää lohikeittoa. Ei kuulemma muuta tarvittu. Eikähän se ole mikään halppisruoka. Jokainen tarjoaa omanlaistaan ruokaa, jos vieraat eivät ole tyytyväisiä, niin, no.. kenelle niitä häitä järjestetään. Meille tulee kesähäihin runsas alkupalapöytä ja keitot teeman mukaan. Vaikka perinteiden ystävä olenkin, niin karjalainen pitopöytä kesäkuumalla ei oikein maita. Seurattuani aikani ruokamaailmaa ja erilaisia menuja, olen huomannut että monet perinneruoat sinnittelee vielä hyvin listoilla, kun ovat olleet fiksuja ja vaihtaneet nimensä italialaisiksi Joten jos se lohikeitto esitellään nimellä soup de marina tai jotain muuta vastaavaa ( en tosiaan osaa italiaa), niin vamasti kelpaa kaikille.
×
×
  • Create New...