Helmimorsian2010

Rouva
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Helmimorsian2010

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vihti
 1. Olen enemmän kuin tyytyväinen! Ah, kuinka se kimaltelee!
 2. Aivan ihanan tyylikkään aidoilla (tosin todella todella pienillä) timanteilla koristellun kellon. Tämä rouva ei enää toivottavasti myöhästele! Suhanen sai kanssa kellon!
 3. Mulla tuli kanssa mieleen, että oliskohan Sis halunnu häät mukaan ohjelmaan, kun oli niin intopinkeenä mukana Ainakin koko olemus henki, että tässä ollaan nyt telkussa, että kaikki eleet ja ilmeet oli ku teatterista. no eniveis tykkäsin tästä touhutädistä. Parempi tollanen yli-iloinen ku joku elämäänsä kyllästynyt valittaja
 4. Mua huvittaa tää, että heti ku kritisoi niin on muka kateellinen! Miksi pitäisi olla? Komppaan täysin Jenny-Mariaa siinä, että jos leikkiin lähtee se leikin kestäköön. Kyllähän se on selvää että kritiikkiä tulee jos lähtee tällaiseen ohjelmaan mukaan!
 5. ^^Mielestäni ei ole mautonta sanoa mielipidettään hääparista "vain tv-sarjan perusteella", sehän tällä palstalla on ideana. Sana lienee vapaa, varsinkin kun kukaan ei taatusti loukkausmielessä mielipidettään sano, vaan kertoo omia huomioitaan ohjelmasta. Ainakin minusta niitä on kiva lukea, niin positiivisia kuin negis kommenttejakin! Saa lisää näkökulmia joita itse ei ollutkaan väldesti huomannut! Ja osaapahan vältellä joitain tylsiä juttuja sit omissa häissään ja poimia kivat jutut Koko keskusteluhan kuihtuisi kokoon jos kukaan ei sanoisi rehellisiä mielipiteitään!
 6. Kyllä sellaisesta sulhasesta voisikin olla moni kateellinen ja siskosta Onnen tyttö tosissaan tämä morsian, harmi vaan ettei se tunnelma välittynyt.
 7. Vaikka kuinka leikkelis ni jos alttarilla morsiamella on yhtä innostunut ilme ku tän päiväisessä ohjelmassa ni ei hyvin mee!
 8. Pitää vielä lisätä, että alttarillakin se sulho oli ihan purskahtamaisillaan onnen kyyneliin ni morsian vaan tuijotti kyllästyneenä... mahtoikohan edes haluta naimisiin? Mun mielestä tärkeintä kosinnassa on se, että se tapahtuu.. sama se miten. Varmasti kaunista jokaisella omalla kohdallaan! Jokainen kosinta on omaa laatuaan ja kosija tekee sen omalla tavallaan. Jos mies on muutenkin ujo niin miksi kosisi esittääkseen muuta kuin on.. eiköhän se pointti tullut selväksi. Hassua se korostaminen, että ei silloinkaan saanut sanaa suustaan.. Toinen oli varmasti silloin niin herkkiksenä ettei vaan pystynyt!
 9. Mua kanssa huvitti se morsiamen sisko, eli joka oli suunnilleen koko juhlan takana ! Hellyyttävän positiivinen ja oikeastaan koko ohjelman ainoa valopilkku tänään! Eniten kuitenkin ärsytti itse morsian, joka vaikutti niiiiin kyllästyneeltä kokoajan! Eipä paljoa lempeyttä katseesta kajastanu, vaan enemmänki et olis jo ohi koko setti. Tiedän, että hän oli kuumeessa juhlan aikana, mutta kyllä onnellisuus silloinkin näkyy jos sellaista on. Niin ja se, että kelpaako sormus nyt äidille... Ei terve!!! Eipä tulis mieleenkään kysellä äidin mielipidettä sormuspäätöksissä, muuten kyllä!
 10. Kihla 17, mutta tuntuu välillä hieman väljältä, että ehkis vihki tulee olemaan 16.75 Miehen sormus kokoa 20
 11. Kampaus tulee maksamaan ~70 euroa. Onneksi on vielä reilusti aikaa kasvattaa kutreja.
 12. Riippuu aika paljon hääpareista kumpi aina torstaisin vie voiton.. Molemmissa on puolensa ja kiva, että ovat erilaisia. Aika monessa jaksossa (molemmissa ohjelmissa) on kuitenkin silmääni pistänyt morsianten määräilevyys ja sulhojen myötäilevyys.. Pienoinen myötähäpeä nostaa päätään aina kun, joku julkisesti kyykyttää puolisoaan! Ehkäpä tilanne korjaantuu kun näiden parien häät on saatu vietettyä. Toivon vaan, ettei itsestä tule samanlaista päällepäsmäriä.. no meillä mies ei onneksi suostu pompoteltavaksi Kuten aikaisemmissa viesteissä onkin tullut ilmi niin Meidän häissä on ehkä vähän liikaa kaupallista antia, mutta mukavia vinkkejä niistäkin on tullut saatua tulevaa varten.
 13. Siis ihan ehdottomasti piilarit! Hääpäivänäni haluan olla kauneimmillani ja vartavasten tehty upea meikki ei todellakaan pääse oikeuksiinsa miinuslasieni takaa. Lisäksi edessä on niin tunnelatautunut päivä, että tulee varmasti itkeä tirautettua muutaman kerran, helpompi pyyhkäistä onnenkyyneleet silmäkulmasta, kun ei ole kakkulat edessä
 14. Meidän kihlat maksoi yhteensä 560 euroa, josta sulhon sormus lohkaisi suuremman osan. Sormukset ovat palladiumvalkokultaa, ihan yksinkertaiset sileät ja teetimme ne Asemankellossa. Tuota teettämistä voin suositella lämpimästi kaikille. Hinta voi olla edullisempikin kuin suoraan mallistosta ja tuntuu ainakin meistä jotenkin vielä henkilökohtaisemmalta
 15. Kihlauduimme syntymäpäivänämme: minä 27 ja mies 29 Kolmen vuoden seurustelun jälkeen.