J.P.

Morsian
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About J.P.

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tämä voi olla vähän OT, mutta tänään huvitti kun tuli puhe tulevista synttäreistäni. Mies kysyy "mitä haluaisit synttärilahjaksi?" ja vastaan "Sinkkuelämää" tarkoittaen dvd-boksia. Mies siihen "okei, mä voin mennä sit Makelle viikoksi"
 2. Olen ollut pari kertaa kaasona ja monta kertaa muuten vaan polttareita järjestämässä tai osallisena. Omasta mielestäni polttarit on olleet aina kivoja ja onnistuneita, pääasia mun mielestä on hyvä tunnelma ja hauska päivä. Kerran kuitenkin osallistuin polttareihin, joiden ohjelmaa en ollut suunnittelemassa, mutta joka mielestäni vaikutti hyvältä ja morsiamelle sopivalta. Morsian oli minulle puhunut omista polttareistaan etukäteen vaikka kuinka kauan, joten tuli selkeäksi että hän odotti niitä kovin innokkaasti ja oli jo varmaan omassa päässään miettinyt mikä olisi kivaa ja miten hauskaa hänellä olisi. Itse kuulun koulukuntaan "morsiamen ei tarvitse tietää mitään polttareistaan etukäteen" joten en kommentoinut, mutta toki laitoin toiveet ("ei mitään pervovaatteita" yms.) muistiin. Päivä meni mielestäni ihan mallikkaasti, porukassa oli erilaisia ja toisilleen vieraita ihmisiä, mutta ihan hyvin tulimme toimeen ja mukavaa oli. Mielestäni morsiamen minullekin esittämiä toiveita oli huomioitu ja ajateltu morsiamen parasta. Kaikki meni kivasti ja hauskaa oli. Morsian kiitteli tekstiviestillä kaikkia osallistujia myöhemmin ja olimme hyvillä mielin. Sitten sainkin kuulla muutaman mutkan kautta että ko. morsian oli lytännyt omat polttarinsa aivan täysin jollekin ulkopuoliselle henkilölle. Asu oli kammottava (oli kuitenkin nimenomaan halunnut asun, ja omasta mielestäni se oli aika kesy), "action"numero oli typerä (ajattelimme sen sopivan hänen erityistaitoonsa), ja muutenkin oli ollut pettynyt päivään ja iltaan (jossa oli vielä yllätyshemmottelu, joka olisi kelvannut ihan jokaiselle osallistujalle). Kerroin asian sitten myös kaasolle, joka oli luonnollisesti tosi pahoillaan kun luuli järjestäneensä onnistuneet kemut läheiselle ystävälle. Päätimme ettemme ota asiaa esille, jos hänkään ei halunnut palautetta antaa suoraan järjestäjille. Luulisin, että hänellä oli todella kovat odotukset polttareistaan ja mielessä asioita joita olisi halunnut ehdottomasti tehdä, siksi pettymys. Tällaisessa tapauksessa olisi ihan paikallaan että morsian suoraan sanoisi kaasolleen että toivon sitä ja tätä. Ei sitten kenenkään tarvitsisi olla pahoillaan jälkikäteen.
 3. Oltiin kutsuttu molempien vanhemmat kylään kihlausuutisen kertomista varten. Omat vanhempani olivat "aijaa"-linjalla, miehen vanhemmat kiljuivat ilosta ja halasivat. Kyllä meni fiilikset omien vanhempien reaktiosta. Sanoin vielä äidille että ensi kesänä sitten juhlitaan, ei kommentoinut. Illalla kun olivat lähteneet pois soitin itku kurkussa isosiskolle (joka tiesi jo asian ja on kaaso), ja ihmettelin vanhempien käytöstä. Sisko suuttui myös ja lupasi puhua äidille tökeröstä tavasta suhtautua asiaan. Seuraavana päivänä alkoi tulla sekä äidiltä että isältä tekstaria "onnea morsiamelle". Ei paljon lohduttanut. Olemme seurustelleet 9 vuotta, joten ei pitäisi olla mikään yllätys. Lisäksi mieheni mietti onko hän epämieluisa vävy kun reaktio oli tuollainen. Sukulaishäissä pari kuukautta myöhemmin vanhempani kysyivät että koskas teidän häitä juhlitaan, heh heh... Vastasin että vuoden päästä ja on juhlapaikka ja kirkko varattuna jo, että tervetuloa vaan. Olivat ihan ihmeissään. Siinä sitten koittivat paikkailla ja kysellä kaikenlaista:"et oo mitään puhunu" ja kun sanoin äidille, että mähän sanoin sulle kihlajaisissa että ens kesänä juhlitaan, niin hän vastaa "ai mä luulin että ne on jotkut muut juhlat". Daa.... Ilmeisesti tämä on ollut vaikea paikka kun kuopus ja perheen "vauva" menee naimisiin, mutta kurjempi fiilis tästä mulle jäi. Outoa, kun olemme aina olleet läheisiä ja hyvissä väleissä ja sitten tällainen reaktio. Nyt on jo pahimmat harmitukset haihtuneet, mutta eipä tee edes paljon mieli vanhempien kanssa häistä jutella.