Jump to content
Naimisiin.info

Pilkettä

Morsian
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Pilkettä's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Moikka! Me järjestimme kättelyn siten, että tulimme mieheni kanssa n. 15min myöhemmin kuin vieraat. Odotteluajaksi oli pientä musiikkiohjelmaa tarjolla. Bestman sitten kertoi juhlan kulun myös sillä aikaa ja ohjasi ihmiset istumaan omille paikoilleen. Onnittelujuomat olivat baaritiskillä ja me jäimme siihen hiukan sivuun kättelemään ensin, jonk ajälkeen vieraat hakvat baaritiskiltä juomansa. Ei mtn ongelmaa tai ruuhkaa ollut, homma sujui ihan niin kuin pitääkin..varmaan kannaatt hyödyntää noissa "virallisiissa koreografiaoissa" bestmania tai kaaso tai jotain sellaista joka usklataa ääneen hiukan kertoa ja opastaa vieraita miten mennään. Siten vieraillakin on mukavaa, kun ei tarvitse arvaillaseuraavaa liikettä eikä myöskään jää paitsi mistään tärkeästä
 2. Heippa En tiedä onko tämä sopiva osasto tälle kysymykselle, mutta ehkä täältä joltakin löytyy tietoa. Meiltä jäi häistä tollanen viisi pulloa häihin valmiiksi laimennettua viinaa, eli oli alunperin 80% ja laimennettiin pulloihin baarimikkoa varten valmiiksi se vedellä 40% :ksi Onko kellään tietoa, että meneekö se huonoksi ajan kanssa...kun ollaan nyt pidetty niitä ylijäämä pulloja vaatekaapin perällä, mutta mietittiin, että voisko niitä vielä käyttää esim. booliin? Kiitos jos tietävä viitsit vastata
 3. Heippa Meillä nyt juhlittu juhlat Huvituvalla ja täytyy sanoa, että kaikki meni nappiin ja ylimääräisenä hyvänä oli henkilökunnan joustavuus ja palvelu ylipäätään. Juhlat olivat todella onnistuneet, myös vieraiden mielestä, joilta kiitosta tuli runsain mitoin. Tilassa meillä oli 43+5 henkilöä ja ei tuntunut liian suurelta. Toisaalat sinne olisi mahtunut lisääkin, mutta oli mukava kun ei ollut ahdasta. Etkäteisjärjestelyissä henkilökunta oli valmis laittamaan meidän omatkin koristeet paikalleen ja jopa rakentelemaan niitä. Tavaroiden haku tapahtui maanantaina ja kaikki oli kärryihin valmiiksi pakattu, joten ei tarvinnut kuin viedä hissillä alas autoon. Meitä ei häirinnyt ollenkaan "ympäristö"...kivan terassin ollessa auki. Lapset pysyivät näköyhteyden päässä, kun eivät juoksennelleet ulkona. Kaikenkaikkiaan todella hyvä palvelu ja kokonaisuus.....ja ai niin, ruoka oli huippuhyvää.! Käyn välillä kurkkimassa täällä, jos joku haluaa jotain kysyä. Huvituvan henkilökunta kyllä auliisti ja nopeasti vastaa kaikkiin kysymyksiin, joten kannattaa laittaa meiliä sinne.
 4. Heippa Meillä juhlitaan HUvituvassa viikon päästä, joten voin tulla kertomaan miten meni Tähän asti kaikki on sujunut hyvin ja vaikka oltiin ihan "pöhköinä" esim. pöytäjärkän laatimisessa, niin hyvin sieltäpäin ohjattiin Meillä on omat esiintyjät, siis omissa vieraissa muusikoita, niin ei oteta Huvituvan tarjoamia, mutta mainittiin kyllä että voitte tarjota meitä eteenpäin omiin juhliinne Saa nähdä pukkaako keikkaa häiden jälkeen, heh. Kiva yksityiskohta oli Huvituvalla tarjota juomien tarjoiluun, kun voidaan boolin lisäksi suunnitella muutama drinkki, joita sitten voi vieraat tilata baaritiskiltä.
 5. Laitoin tään tuohon viru valgea ketjuunkin, mutta luulen että ihan yhtähyvää saarenmaan vodkan kanssa: 0,5 vodkaa 80% 2 litraa Sitruunavissyä 3 litraa Fantan metsämarja limua . 1-2dl Lime/sitruunamehua, makeuttamatonta luonnon mehua= 7,27% Lime viipaleita ja jäisiä marjoja. Me kokeilimme tätä siten, että lisänä on vielä 1litra metsämansikka likööriä ja virvoitusjuomia 3x3litraa, niin oli tosi hyvää. Luulisin että ilman tuota likööriä yhtä hyvää tulee siten, että laittaa suhteessa Fantan metsämarjaa 3 litraa ja Sitruunavissyä 2 litraa. Kokeilkaa! ...ja punasta on
 6. Boolikokeiluja tehty tänään ja meidän mielestä parhaimmaksi tuli tällainen: 1 osa viru valge 40% 1 osa marjalikööri ( vadelma, metsmaasika tms.)21% 2 osaa Fantan metsämarja limsaa 3 osaa sitruunavissyä luonnon sitruunamehua loraus koristeeksi jäisiä vadelmia ja limeviipaleita Makeutta voi muutella sitten tuon limun ja vissyn suhdetta muuttelemalla suuntaan ja toiseen. Alkon boolilaskuri kertoi tuollasen olevan 8.71% Tämän siis valitsimme omiin häihimme.
 7. Voi että...harmillista, jos morsian odottelee innoissaan polttareita, eikä niitä tulekaan. Voisitko ottaa yhteyttä kaasoon vaikka meilillä ja kysellä josko tarvitsisi apuja järjestelyissä. Voihan olla että kaasolla on ollut kiireistä tai sairastelua tms.että on ollut hankalaa järkätä En usko, että kaaso loukkaantuu, jos tiedustelun pukee sellaiseen asuun, että "voisinko auttaa" esim.polttareiden järjestelyissä? Ehkä kaaso ei tiedä, että morsian odottaa polttareita. Kyllä minun mielestä voi ihan hyvin suoraan kysellä, että onko polttareita tulossa ja kertoa nätisti että morsian varmasti ilahtuisi jonkinnäköisistä polttareista. Osaat varmaan esittää asian siten, että se ei tunnu astumiselta varpaille. Rohkeesti vaan! Tsemppiä Jos kaaso ei sitten halua järkätä tai ei ole kiinnostunut koko asiasta, niin järjestä pienelle porukalle ns.naisten ilta. Jotain pientä ja kuitenkin mukavaa ihan lähimpien ystävien kanssa. Eivät tartte mennä polttari nimikkeellä, vain mukavan illan tyttöjen kesken.teemalla. Kutsu itse tytöt iltaa viettämään, niin ei siitä kukaan voi suuttua jos pidät omat tapaamiset ystävien kesken, jossa vähän hemmottelette enempi morsianta.
 8. Moikka Puten Me mentiin just viime lauantaina Viking X-press:llä lähtö 11.30 takasin 20.30, hlöauto ja kaksi matkustajaa 124 euroa, päivällis/illallisbuffet kuului hintaan. Tällä hinnalla siis auton saa ajaa ulos laivasta. Kysy suoraan puhelintilauksesta. En ainakaan itse löytänyt tätä Vikingin sivuilta vaan meille kertoivat sen puhelimitse. Ja vielä vinkiksi, että käytimme SuperAlkoa, jolloin voitiin rauhassa kotona neitstä tilata ja maksaa juomat ja olivat kaikki pakattuna sovittuun kellonaikaan sitten kaupassa. Hyvin toimi ja helppoa.
 9. Moikka Puten Me mentiin just viime lauantaina Viking X-press:llä lähtö 11.30 takasin 20.30, hlöauto ja kaksi matkustajaa 124 euroa, päivällis/illallisbuffet kuului hintaan. Tällä hinnalla siis auton saa ajaa ulos laivasta. Kysy suoraan puhelintilauksesta. En ainakaan itse löytänyt tätä Vikingin sivuilta vaan meille kertoivat sen puhelimitse.
 10. Vastaanpa nyt itse tohon kysymykseeni, kun selvittelin asiaa vähän enenpi...jos joku vaikka tulevaisuudessa pohtii samaa. Eli: Satamasta ei voi luvat mitään rullakoita tms kärryä, jolla voisi juomia kuskata. Tuurilla voi saada, mut ei ehkä kannata jättää sellaisen varaan, jos isopmaa lastia tuo. Vikin Xpressiltä ei voi päiväristeilyltä poistua kuin yhden kerran ,joten lastin viemeinen usemmassa osassakaan ei onnistu. No me ratkaisimme tää sitten siten, että maksoimme matkan hintaa 70e lisää ja saamme ajaa auton ulos ja vielä ruokabuffetin päälle siihen, joten saamme lastin tuotua helposti. Laivan juomat on jotkin juu halvempia, mutta valikoima on aika pieni, niin siksi haluamme juomat Tallinnasta. Jotain otamme sitten laivaltakin, kuten tuon vahvan oluen.
 11. Hei kaikki, jotka olette käyttäneet Superalkon tilausta satamaan ja viking x-press laivaa siten että auto on parkissa laivalla....!---tai siitä tietävät miten olette saaneet raijattua juomalastin laivaan autolle? Meille on tulossa tilaus satamaan Superalkosta, mutta autoa ei saa ajaa ulos, joten pitäisi viedä lasti laivaan autolle. Vielä on epävarmaa saammeko kunnollisia kärryjä mukaan, joten kysynkin että tietääkö joku saako tallinnan puolella lainata jotain rullokoita tai kärryä laivalta/satamasta? Jos saa, mistä sitä voi kysyä? Entä voiko laivaan mennä viemään lastin esim.kahdessa osassa, os tarvii turvautua pienempiin nyssyköihin, eikä saa kaikkea keralla. Kiitos jos viittitte neuvoa...ens lauantaina pitäisi jo mennä
 12. Tietääkö kukaan missä alkoholiliikkeissä voi maksaa euroilla sataman alueella/läheisyydessä. Tiedänkin että SuperAlko ottaa vastaan euroja, mutta mitkä muut liikkeet? Kiitos vastauksista!
 13. Moikka Olen laulanut kyseistä kipaletta useaan otteeseen Elegia -kuoron ja yhtyekokoonpanon kanssa. Nuotteja mulla ei enää ole ( Saattaa löytyä kaverilat kyllä, mutten ole varma 9 mutta ota yhteyttä SULASOLIN toimistoon. Sieltä voisi löytyä ko.nuotti, jos siis kappaleen nuottia etsit. Elegia myös levytti kappaleen ja se löytyy jolatin yhteislevyltä, jossa laulaa muutamia kuoroja. En muista enää kyllä levyn nimeä, mutta se voisi löytyä myös Sulasolin kautta. Jos haluat voin kysyäistä myös vanhoilta koorokavereiltani...laita yksäriä. SulaSol
 14. Hei helmi Enpä itsekään ole vielä tutustunut sahdin valmistuksen saloihin, mutta uskon, että sieltä mistä vierteen hankkii, niin saa ohjeet valmistukseen. Maalaisjärjellä ajateltuna luulisin valmistuksen tapahtuvan vähän samaan tapaan kuin oluenkin ja ns. vierre lienee ikäänkuin juoman "juuri" kuin ruisleivässä ikään. Sahti ei kuuleman mukaan säily kauaa, joten se pitää laittaa käymään n.viikko ennen häitä. Jos joku tietää niin mielelläni kuulen minäkin
 15. Heippa Kaipailisin tieotoja La Mariasista...sieltä ku saa värin itse valikoitua. Ainakin vatstaus kysymykseen tuli heti seuraavana päivänä, mutt aonko kukaan tilannut ja saanut pukunsa sieltä.
×
×
 • Create New...