Jump to content
Naimisiin.info

Tessa09

Rouva
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Tessa09's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mielestäni molemmissa voisi keskittyä enemmän suunnitteluun ja itse hääjuhlaan. Tuntuu, että molemmissa on liikaa sitä yleistä höpinää. Tämän viikon jaksoissa taidettiin häistä näyttää noin viisi minuuttia, loput oli jotain muuta draamaa.
  2. Hei Auringonsäde! Huomasin että sulla on juhlapaikka samalla etäisyydellä kuin meidän... oletteko miettineet miten juhlaväki siirtyy sinne? Onko järkevää järjestää kuljetus sille matkalle? Itse mietin että mitä jos alkaa sataa tai on mieletön helle... Miten olette ratkaisseet?
  3. Molemmissa on puolensa, mutta selkeästi asiaa aiheen vierestä tulee molemmissa. Minäkin kaipaisin enemmän sitä konkreettista valmistautumista ja hääjuhlaan keskittymistä. Kiva kuulla miten ovat päätyneet yhteen, mutta ei puolet ajasta... Huomasin muuten että kakkonen uusii myös aiempien vuosien Satuhäitä.
  4. Onko kenelläkään kokemuksia puvun vuokraamisesta noin kuukautta ennen h-hetkeä? Tarkoitus olisi saada kroppa pienennettyä sellaisiin mittasuhteisiin että kehtaisi niitä kuvia katsella vuosien saatossa... Tuntuu jotenkin hassulta että puku pitäisi sovittaa niin hirveän aikaisin... Kokemuksia muutenkin vuokraamisesta?
×
×
  • Create New...