Jump to content
Naimisiin.info

Pallopelailija

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Pallopelailija's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Apuva! Kaivataan ideoita hääkutsun tekstiin?? Pitäs olla humoristinen ja urheiluun viittaava. Ollaan oltu n. 15 vuotta jo yhdessä, eli sekin olisi siinä jotenkin kiva näkyä, ehkä? Kiitoos:) girl_sigh.gif
  2. Pallopelailija

    Teemana urheilu

    Kiitos taan vinkeistä ja ideoista. jos joku on tosiaan ollu vieraana häissä jossa on ollut urheilu (lähinnä pallopelit) teemana, niin otan vastaan ihan minkälaista tietoa tahansa. Olis kiva tietää että missä kaikessa teemaa on käytetty ja hyödynnetty? Kiittiiih:)
  3. Pallopelailija

    Teemana urheilu

    Kiitos taas, erityisesti nettiosoitteesta:) Joo jätetään nuo jalkapallot ihan suosiolla kotiin:) Ajateltiin ottaa yksi pallo joka halkaistaan ja se toimisi palautuskulhona tietokilpailun vastauslomakkeille. Ja tietysti samalla koristeena. Täytyy metsästää noita tarroja sun muita kutsuihin jne. Ja ajateltiin kutsuihin myös meistä omat urheiluaiheiset valokuvat. Ja eikös servetteihinkin saa halutessaan painatettua kuvia? Positiivista on se, että pystytään käyttämään omaa jo olemassa olevaa rekvisiittaa, mutta silti tarvittas lisää jalkapallo ja salibandy aiheista koristelukamaa. Eli jos joku tietää mistä löytys, niin kertokee ihmeessä. Häihin on nyt vielä aikaa, mut parempi olla ajoissa liikkeellä.
  4. Apuva! Kaivataan ideoita hääkutsun tekstiin?? Pitäs olla humoristinen ja urheiluun viittaava. Ollaan oltu n. 15 vuotta jo yhdessä, eli sekin olisi siinä jotenkin kiva näkyä, ehkä? Kiitoos:)
  5. Pallopelailija

    Teemana urheilu

    Kiitos Martsu:) Hyviä ideoita. Ja niitä just kaipaankin erityisesti juhlapaikan koristamiseen. Väritkin on vielä vähän hakusassa. Ja ideoita myös siihen miten, teema näkyisi kutsukorteissa ja kaikissa muissa painetuissa tuotteissa? Ajattelimme ripustaa mahdollisesti jotain pelipaitoja juhlapaikan seinälle että nekin saisivat vähän väriä. Niin ja hääauton perään urheilusälää, kun siis molemmat harrastetaan jalkapalloa ja salibandyä. Lisää ideoita otetaan vastaan:)
  6. Heips kaikille! Kyselisin että onko kenelläkään kokemusta häistä jossa oli/on teemana urheilu. Lähinnä jalkapallo tai/ja jääkiekko/salibandy??? Kuulisin mielelläni kokemuksia jos olet ollut vieraana tai järjestänyt itse häitä urheiluteemalla. Kiitos:)
×
×
  • Create New...