Tiiru

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Tiiru

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mä en missään tapauksessa haluaisi tietää etukäteen mitä sulhon polttareissa tapahtuu enkä varsinkaan luoda sinne rajauksia. Poijjat (tytöt myös, jos naispuoleisia kavereita on tulossa myös) saavat ihan keskenään päättää mitä polttareissa tekevät. Toivon vain, että heillä on kivaa, muita toiveita ei ole.
  2. Keskustelun avaajan tapauksessa eniten minua jäi mietityttämään maksullinen seksi. Pettäminen jäytäsi, mutta uskoisin siitä pääseväni ylitse. Maksullisesta naisesta en. Koen sen niin suurena rikoksena ihmisyyttä kohtaan (varsinkin, kun kyse on maahanmuuttajista, jotka tuskin ovat tilannetta valinneet), että en voisi jakaa enää elämääni sellaisen miehen kanssa.
  3. Espoon Tuomiokirkkoseurakunnasta Ari Kunnamo ainakin on loistava pappi. En ole nähnyt vihkimässä, mutta muissa tilanteissa olen. Huumorikin on hänellä erityisen hauskaa!
  4. Minä en tule vaihtamaan sukunimeäni. Mies saa valita pitääkö omansa vai ottaako minun nimeni. Näen miehen nimen ottamisen patriarkaalisen kulttuurin jäänteenä enkä halua olla tukemassa sellaista. Suren aina suuresti, kun joku kaverin vaihtaa oman hienon nimensä miehensä Taavi Tavalliseen. Itselläni on äitin sukunimi, joten en osaa oikein myöskään suhtautua siihen, että lapsille laitetaan automaattisesti isän nimi.
  5. Ois ollu kiva kuulla oliko hääyö odottamisen arvoinen. Vai tuliko kauhea pettymys. Joo-o, olen utelias....
  6. Meidän häät. Satuhäät on jotenkin... no.... keravalainen.
  7. Kuvottavinta mitä olen hetkeen kuullut. Ja kyllä, olen kasvissyöjä. Menis koko juhlat pilalle, jos pöydässä makaisi ruumis.