**Anna**

Morsian
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About **Anna**

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 02/08/85

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Mikä on diplomaatti-pöytäjärjestys? Onko kukaan kokeillut mitään tosi erikoista pöytäjärjestelyä? Meillä ihmiset tulee istumaan kahdessa salissa ja jotain kivaa pitäis keksiä. Lisäksi haluaisin vain "kivoimmat" ihmiset meidän lähelle ja vähän kaukaisemmat sukulaiset toiseen saliin
 2. Mä haluaisin kyllä ehdottomasti meidän beibin juhllin mukaan ja pari hääkuvaakin ois kiva saada Rontin kanssa.. Ehkä sellainen vois toimia, että joku tuttavapiiristä olis meidän Rontista vastuussa ja kattoo ettei se "kaada mummoja nurin" Allergiset voi ottaa lääkkeet mukaan ja mun mielestä on ihan ok, että ilmoittavat jos on sitten liian huono olo.. niin voidaan toimittaa Rontti ulos vähäks aikaan tai pahimmillaan sitten vaikka mun faijan luokse joka asuu juhlapaikan lähellä. Tuntuu kamalalta ajatukselta että oma hauva joutuisi olemaan hoitolassa juhlan ajan, koska sehän on perhettä! Muuta perheenlisäystä ei varmaan ainakaan vähään aikaan tulekaan
 3. Paljon hyviä ideoita. Kertsit olis vieraiden kannalta varmaan "helpoimmat" mutta haittapuolia on tosiaan paljon. Ehkä se vois toimia, että valitsi sitten cd:t, muistitikut tai koneen paikan päällä niin hokee sitä asiaa kutsussa valmiiksi, kaasot ja bestmanit toittottaa paikan päällä ja olis sitten vielä kirjalliset ohjeet tms tms.. niin että kuvia nyt sitten varmasti tulisi!! =) Sitten olis tietysti polaroid-kamerat mut ne taitaa olla super-kalliita? Toi oli myös ihan hyvä idea, että yhdistäis valokuvaukseen jonkun "leikin". Me olimme viime syksynä häissä, joissa kaikista vieraista otettiin myös laadukkaat poseerauskuvat jotka sai myöhemmin postissa kiitoskortin mukana. Oli harvinaisen onnistunut kuva ja siitä jäi hyvä mieli!
 4. Onko kellään kokemusta hyvistä hääjatkopaikoista Helsingin keskustassa? Mikään perus-sedula ei oikein kiinnostaisi.. Olen kyllä itse kolunnut baareja jonkin verran mutta onko jollain oikeesti kokemusta toimivasta hääjatkopaikasta mihin ehkä viittisi itsekin liittyä mukaan Vai onko hääparit vaihtaneet kevyempään vaatetukseen sitten baariin mentäessä?
 5. Meille tulee todennäköisesti myös siviilivihkiminen juhlapaikalla. Täällä on ollut aivan ihania ideoita seremonian rikastamiseksi ja tekemiseksi persoonalliseski!! Upeaa miten luovia tulevat morsiamet ja totta kai sulhasetkin ovat.. Itse harkitsen nimen lähettämistä kaarnalaivalla/pullossa koska ollaan rannalla ja saippuakuplat voisi olla kivat, lapsiakin ajatellen. Musiikki on vielä auki.. Onko kellään kokemuksia siitä, onko pelkkä viulu kolkon kuuloinen ilman säestystä (jos vihkiminen olisi meren rannalla johon ei oikein saa pianoa tms =P) Toisaalta sulkku haluaisi jotain Star wars -musaa johonkin kohtaa juhlaa ei vaan, on siellä ihan hienojakin biisejä kun soitti mulle niitä tossa yks päivä.. Lisäksi omat valat/puheet olis hyvä.. en tiedä haluanko laittaa itse vihkijälle sanoja suuhun. Lisäksi runonpätkä vois olla hyvä jos vaan keksis jonkun. Vai mikä ihme se apassien avioliittorukous oikein on??
 6. Teran sivuilla on linkki ulkoiseen galleriaan, joissa näkyy vähän sisätilojakin. Kiitos linkistä! Hienoa nähdä myös livekuvia, joissa aitoa juhlatunnelmaa. Meillä on häät Karhusaaren kartanossa ensi kesänä eli otetaan vastaan hyvin mielellään kokemuksia/kuvia paikasta!
 7. Minä 22, isäntä 25.. siis silloin vuonna 2007 =) No, onneksi tänä kesänä nyt sitten naimisiin!