Jump to content
Naimisiin.info

ilmisa

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

ilmisa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Itse hyväksyisin stripparin... Mutta miten oikein voisin vihjasta BM:lle, että mun sulholla ei vois vähempääkään kiinnostaa mitkään stripparit...? Hän on itsekin niin sanonut ja mä TIEDÄN että jos BM hommaa sulholleni stripparin, niin sulhoni taitaa olla vain tosi nolona ja vaivautuneena koko asiasta. Jos mä meen BM:lle sanomaan, et mun mies ei oikein noista strippareista välitä, niin hän voi luulla että minä jotenkin yritän kieltää ne, vaikka asia ei oo niin. Ehken puutu koko asiaan, vaikka haluaisinkin vähän vihjaista, jotta sulhoni saisi mukavat polttarit eikä sellaista noloa seksityrkytystä.. Itekään en haluaisi miesstripparia, oikein ällöttää ajatus...
  2. ilmisa

    Ihanat kaasot!

    Minulla on yksi aivan ihanainen kaaso, ystävä jo 15 vuoden takaa. Hän hakis vaikka kuun taivaalta, jos sitä vaatisin. Mut olen minäkin hänelle ystävä, enkä todellakaan anna hänen harteilleen kaiken maailman turhuuksia kannettavakseen. Hänen TÄRKEIN tehtävänsä on olla se tuki ja turva, kun tuntuu et kaikki kaatuu... Kunhan mun stressiä kuuntelee niin se on kaikkein parasta!
  3. Kun eräänä päivänä huikkasin sulholleni, että "niin sustahan tulee sitten herra MUNSUKUNIMI" ja hän ratkes räkänauruun.. Noh, jos hän ei edes harkitse, niin en harkitse minäkään. Hänellä on vähän liian yleinen ja tylsä sukunimi mun makuun. Kompromissina pidetään omat nimet. Lapsien nimistä riidellään sit myöhemmin kun on sen aika.
  4. Me mennään 4 yöksi Budapestiin ja 4 yöksi Wieniin. Ei olla rantalomailijoita kumpikaan ja budjetin takia ei todellakaan päästy Eurooppaa kauemmaksi. Oishan se ihana, jos ois rahaa ja sais käydä missä huvittaa.. Mieli ois tehnyt moneenkin kaukaisempaan paikkaan... Noh, ehkä sit 50-vuotis hääpäivänä.
×
×
  • Create New...