iia

Morsian
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About iia

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Me tilattiin kutsut vistaprintilta ja en voi kuin kehua. 40 kutsua parhaimmalla korttilaadulla ja väripainatettuna molemminpuolin maksoi postikuluineen inasen yli 30 € ja lisäksi siihen sai kaupan päälle valkoiset kirjekuoret. Painolaatukin on aivan erinomainen! Erityisesti itse tykkäsin siitä, että kutsumallin pysty tallentamaan ja sen muokkausta sai jatkettua myöhemmin. Näin kaikki tekstit sai viilattua hyviksi, ja oikoluvullekin jäi hyvin aikaa. Lisäksi, kuten joku jo mainitsikin, kutsuja koskevia tarjouksia alkoi ilmaantua sähköpostiin heti ensimmäisen tallennuksen jälkeen - niiden ansiosta taidettiin säästää muutama kymppi
 2. Lempäälän pyhän Birgitan kirkko 9.8.2014
 3. Me teetettiin kihlat Andreassenilla ja nyt aiotaan ehdottomasti teettää mulle myös vihki siellä. Palvelu on erinomaista, hintataso sopiva ja kihlat ovat aivan ihanat!
 4. Helou kollega, me oltais sitten niinku Sievän "kaasokset" :D ja mikä parasta: ilmeisen ilomielin ollaan molemmat mukana tehtävässä, eikös juu?! :D

 5. Satuhäät on parempi, aidompi. Siinä kuvataan hääpäivää laajemmin, kun Meidän häät -ohjelmassa keskitytään muutamaan yksityiskohtaan mielestäni liikaa (aina yllätysnumero). Muutenkin Meidän häät on liian tekemällä tehty, kun taas Satuhäissä kaikki ei aina menekään täysin putkeen (vaikka sitä en tietenkään kenellekään toivo). Vaikka Satuhäitä katsoessa kokee usein myötähäpeää, niin sitä katsoessa ainakin oppii mitä haluaa tehdä omissa häissään toisin!
 6. Uusi kaaso ilmoittautuu palvelukseen. Ihana siskoni Sievä pyysi minua toiseksi kaasokseen häihinsä ensi vuonna Kaasona olen ensimmäistä kertaa, mutta onneksi saan apurin.