Islay

Kaaso/avustaja
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Islay

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mielestäni boolista ei kannata tehdä kovin vahvaa, vaan noin 5-prosenttista. Ihmiset voivat sitten juoda sitä huoletta eikä kenenkään juhla mene pilalle yllättäneen boolin takia. Jotka enemmän haluavat ottaa, osaavat kyllä napata taskumatin mukaansa kotoa lähtiessään.
 2. Yleensä on minun kokemukseni perusteella tapana tarjota kuvaajalle ja soittajille ruoka.
 3. Mä rakastan kans turkoosia, mikä näkyy kyl ympäristössäni.. Meil on häät suunnitteilla loppuvuoteen ja aattelin et turkoosi on siitäkin hyvä väri ettei kukaan ainakaan erehdy meidän häitä minään pikkujoululuhlina.
 4. Iltapalaksi blinejä suolaisilla täytteillä ja erilaisilla hilloilla. Nam.
 5. Kiitos näistä tuote- ja tehohoitovinkeistä! Mulla on kans hiukset kuivuneet blondattujen raitojen takia ja oon ihan ihmeissäni et miten saan ne pelastettua ennen juhlia.. Joten mars huomenna kauppaan näitä etsimään!
 6. Minullakin on ollut kunnia tulla pyydetyksi rakkaan ystäväni Skyen kaasoksi. Olen ennenkin kaasoillut ja ollut mukana hääjärjestelyissä, joten toivottavasti tälläkin kertaa kaikki sujuu hyvin. Innolla ainakin olen mukana suunnitelmissa ja toteutuksessa!
 7. Miten ihana idea! Mehän voitais molemmat kirjoittaa vanhat nimemme kiveen ja heittää mereen ja sitten julkistaa uusi yhteinen nimi. Hmm...
 8. Mun ystävistä usea on tehnyt silleen et naisen sukunimi on tullut yhteiseksi nimeksi. Me taas todennäköisesti valitaan suvusta joku kiva vanha nimi yhteiseksi. Onneksi täs on vielä hetki aikaa miettiä miten pulma ratkaistaan.
 9. Onnelinen kaaso lähettää megahalin Skyelle.
 10. Meil on aika tiivis kaveriporukka, joten oli aika selvää ketä polttareihin kutsutaan. Silti varmistin asian morsiamelta jottei kukaan tärkeä ystävä jää vaille kutsua.
 11. Oltiin vähän aikaa sitten ystäväporukalla hemmotteluissa Flamingon wellness-puolella ja oli kyl tosi ihanaa. Rentoutunut mieli ja virkistynyt olo oli sen jälkeen. Suosittelen!