anna_74

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä anna_74

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meillä oli "Kell' onni on" ja "Mä laulan sun iltasi tähtihin".
  2. Annoin Victorinoxin (Swiss Army) linkkuveitsen, camping- mallin. Tuntui olevan tyytyväinen ;D
  3. Paljon ehti tapahtua ennen häitä, mutta jotain riitti hääpäivällekkin Ennen häitä: - hääpaikka oli tuplabookattu, onneksi selvisi ajoissa - häävieraille ajoissa varatut hotellihuoneet oli myyty - kampaaja raskaana (laskettu aika melkein hääpäivä) - varattu kuvaaja vaihtoi paikkakuntaa - pitopalvelulta ruinattiin tarjousta puoli vuotta, tarjous luvattiin joka puhelun jälkeen - bändi perui kuukautta ennen (piti hoitaa myös kirkkoesitykset) - meikkaajan vastaajassa oli kahta viikkoa ennen häitä viesti "liike suljettu toistaiseksi" H-hetki: - kirkko-ohjelmassa kanttorin nimi väärin - tanssista ei tullut mitään laahuksen takia - kimppu unohtui tanssista - boolin blandis haettiin 25 km päästä kesken juhlien - kuvia tärkeistä tilanteista puuttuu Näitä asioita vieraat ei varmaan edes huomanneet...paitsi tanssi ;D Mutta muuten juhla on täydellinen ja tunnelma katossa.
  4. Kiitos Sanna H vinkeistä... Tää yli puolta vuotta ennen varaaminen on vähän uutta, mutta nythän tiedän.. Sain ihan hyvähintaisen tarjouksen Töölön matkatoimistolta, joten päästään reissuun jo kesäkuussa. Toivottavasti hurrikaanit pysyvät poissa. Ymmärsin, että vasta elokuusta eteenpäin myrskyjen todennäköisyys kasvaa.
  5. Voi itkun itku.. Matkat Dominikaaniseen on LOPPUUNMYYTY 22.6 alkaen kesän loppuun Aurinkomatkoilta. 2 viikon matkoille oli YKSI lentopaikka jäljellä. Onko kellään ehdotuksia mistä kannattaa kysellä matkoja? Muut "paketti"toimistot ei matkoja tee ko. ajankohtana.
  6. Meille keramiikkataiteilija tekee koristeen..Katotaan mitä tulee..Pidän muista hänen tuotoksistaan, mutta mutta..