Nellinoora

Aktiivijäsen
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

About Nellinoora

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. KLM:n lennoilla oli ihan tavallinen reittilennon tarjoilu, eli kaikki juomat kuului hintaan.
 2. Meistä superior-huone ei ainakaan ollut mikään pettymys. Minusta se oli ihana huone! Iso kingsize-sänky oli ihana ja sitten huoneessa oli vielä sohva. pöytä+kaksi tuolia ja tv-taso. Ei mikään kovin iso huone, mutta ei mikään ihan pienikään. Minusta se oli juuri hyvä. Ja loppujen lopuksi eihän siellä hotellihuoneessa aivan älyttömästi tule vietettyä aikaa.. Joo parvekkeella ei saa tupakoida. Sellainen huone täytyy varata erikseen, missä voi polttaa. Muutoin hotellin alueella saa polttaa ihan joka paikassa. Tuhkakuppejakin on ympäriinsä. Meille ei ainakaan tuottanut ongelmia se, ettei parvekkeella saanut polttaa. Jos tulee jotain kysyttävää lisää, niin vastailen mielelläni!
 3. Up! ;D
 4. Unohtui vielä se, että niissä oceanview-huoneissa on aina kaksi queensize-sänkyä, jotka on mun mielestä vähän typeriä. Toinen jää aina käyttämättä. ;D Ja se vie sitten vaan tilaa.
 5. Niitä oceanview huoneita ei ilmeisesti ole vielä remontoitu. Näin mulle kerrottiin ainakin ennen meidän matkaa mikä oli kesäkuussa. Ja ne huoneethan eivät ole juuri isompia kuin nuo superior-huoneet. Tykkäsin kovasti siitä sisustuksesta, joten sen vuoksi me emme edes ajatelleet siitä merinäköalallisia huoneita. Mutta hyvinhän se meren näki niisä superior-huoneista, mun mielestä. : Eihän avautunut ikkunoista ihanasti, mutta tarpeeksi sitä mun mielestä näki. Jos nää vähän lohduttais... :-/
 6. Meillä kävi muuten sama juttu noiden viinojen kanssa. Sitä en muuten tajunnutkaan sanoa aiemmin.. Hyvä, kun sä muistit! Tuo on ihan tärkeä tieto.
 7. Kiva lukea kokemuksia Aruban kävijöistä. Tulee sinne kova ikävää... :'( Harmi, että jolleikin matkalla on ollut pettymyksiä. Me toivottiin muuten superior-huoneeseen sitä king size vuodetta, ja onneksi sellainen oli meillä. Mekin käytiin lähtiessä suihkussa ekan kerroksen huoneessa, jossa oli kaksi sänkyä eikä sohvaa. Ei ollut todellakaan niin kiva huone mitä meillä oli.
 8. Ihanaa matkaa! Kirjoita sitten kuulumisa, kun palaatte!
 9. Niin ja vielä lisäystä.. En ainakaan minä kaivannyt kylpytakkeja... Joo pyyhkeet vie ihan hirveän paljon tilaa matkalaukusta. Ja noilla lennoilla oli aika tiukka se 20 kilon painoraja matkalaukulla, että onneksi niitä pyyhkeitä ei tarvitse raahata. Bucutin allasaluetta on muuten remontoitu kesän aikana. Nyt se on varmaan täysin valmis, kun te menette sinne. Uima-allas alueelle laitettiin uudet laatat. Allas oli siis koko ajan käytössä. Allasalueella on myös poreallas. ;D
 10. Kylpytakkeja en ainakaan minä nähnyt...
 11. Me ei aina tipattu, vaikka esim. Jenkit teki sitä koko ajan. Ei siellä sitä mitenkään vaadittu tai odotettu käsi ojossa. ;D Hotellissamme (Bucuti) jätettiin vähän tippiä, jos syötiin hienosti hotellin ravintolassa. Rantabaarissa syödessämme/juodessamme ei juurikaan tipattu. Onhan se tietenkin kohteliasta, mutta ei siihen kannata hirveitä rahoja laittaa. Hinta sisältää kuitenkin aina ne palvelumaksut, verot yms. Bucutissa on hotellihuoneissa pyyhkeet ja rannalla omat. Eli saatte respasta sellaisen kortin, jolla voitte joka päivä käydä hakemassa rannalta pyyhkeet allas- ja rantakäyttöön. Huoneiden pyyhkeitä ei saa viedä huoneista pois. Esim, jos lähdette jollekin retkellä mihin tarvitaan pyyhkeet mukaan, kannattaa käydä hakemassa rantapyyhkeet matkaan. Niitä saa jo aamuseitsemästa jä ne tarvitsee palauttaa vasta joskus illalla kahdeksan aikaan vai olikohan jopa myöhemmin..
 12. Hyvän hotellivalinnan teitte Lizzie07 Tykkäsimme tosi paljon hotellista! Oikein hyvää matkaa siis! Aruballa tulee koko ajan, joten liian kuumaksi tai tukalaksi olo ei tule. Käy välillä uimassa altaassa tai meressä, niin se virkistää! 8-) Aruba oli kyllä ihana paikka, jonne varmasti menemme joskus uudelleen!
 13. Samaa mieltä, tyylikkäät sormukset!
 14. Rahat käytettiin suurimmaksi osaksi häämatkalla.
 15. Kiitos viestistä!