Jump to content
Naimisiin.info

sarihelena

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

sarihelena's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Askartelulehti IHANA 4/2008: -kynttelikköjen tuunaus -helmienkelin teko-ohjeet -kynttilöiden koristelu kynttilänauhoilla -upea lumitähti (piipunrassi, metallilankaa ja hyrrähelmi) VIHERPIHA 8/2009 -ruusun- ja pihlajanmarjat upeiksi koristeiksi -kuinka hyötyä pihasta nostetun kielon jouluksi?
  2. Lisää askartelua ja leikkimistä.... Piimää lasiin... Tyhjiä lasipurkkeja tai ikkunoita voit koristella ja käyttää uudelleen, kun maalaat niihin kuvia piimällä tai jogurtilla. Tarvikkeet: lasipurkki, piimää (rasvaton on parasta, sillä se ei härmisty eikä yleensä haise kuivuttuaan) tai jogurttia, askarteluväriä tai karamelliväriä Tee näin: 1. Sekoita piimään ripaus askarteluväriä, jos haluat värillisen ”maalin”. 2. Maalaa pensselillä koko purkki tai vain kuvia. Piimällä voit koristella myös huoneesi ikkunan, sillä ”piimämaali” lähtee vedellä pesemällä pois.
  3. Hei taas! Muista, että karkeasta merisuolasta saa näyttävän alustan esim.kynttilöille tuikkukipon pohjalle, suolan joukkoon voi myös sekottaa hilettä! Jos jaksat "leikkiä" niin tässä vielä yksi juttu eli leikkaa paperista lumihiutaleita. Sulata vanhassa kattilassa kynttilän jämiä, voit taas sekottaa joukkoon hilettä ja kasta lumihiutaleet sulaan kynttilävahaan. Nosta tämän jälkeen hiutaleet kuivumaan vaikka vanhan puhelinluettelon väliin. Kirjoitan lisää kun muistan lisää näitä "leikkimis" ohjeita!!!
  4. Hei! Katsasta Kirsti Koivulan kirja: Onnistuneet häät, seremoniamestarin ja hääparin opas. Kirja on ilmestynyt tänä vuonna. Muutama vinkki: kun teet jäälyhtyjä ulos tai vaikka vaan jääpaloja booliin, vesi kannattaa ensin keittää, jää on tällöin kauniin "läpinäkyvää". Askartele lumisia oksia seuraavanlaisesti: hae ulkoa oksia ajoissa sisälle kuivumaan, tee erikeepperistä ja vedestä löysähköä nestettä ja sudilla maalaa nuo oksat. tämän jälkeen "kastele" oksat hopeahileessä ja aivan minimaaliseksi silputun paperin seoksessa. lopputulos kauniita talvisia oksia.
  5. sarihelena

    Mistä löytäisin...

    Katsastapa sivu www.duni.fi/kaupoissa ja eikun soittelemaan...
  6. sarihelena

    Mistä löytäisin...

    Olisiko pirteapaketti.fi sivuilta apua sinulle?
×
×
  • Create New...